Čo by ste robili poslednú hodinu svojho života????
Minule sa mi snívalo o tom, že som sa dozvedela, že o hodinu zomriem.
Zaujmalo by ma, čo by ste robili vy, keby ste sa to dozvedeli...?Teda ako by ste tu poslednu hodinu vyuzili?? Asi by som sa šla vyspovedať aj keď v to veľmi neverím,
určite vyspovedať hoci niesom veľmi veriaca ale chápeš keby náhodou fakt boh existuje tak všetko oľutujem a poviem všetky hriechy na spovedi... a potom neviem.. Akuska to vystihla.. asi rozlúčiť z mojimi najbližšími
Dal by som si kupit kavenky. pozval kamosov a pripijali by sme si na osalvu mojho umrtia a chcel by som aby sa vcesi smiali a radovali. A pozval by som aj farara jednoznacne hriechy vyspovedat mozno
A chcel by som sa este zarat popri tom clovece nehenvaj sa. A este sit na zachod aby nemali somnou vela roboty. Za taku 1 hodinu sa da toho vela stihnut
no ja by som isla tiez na spoved, a nikomu by som nepovedala ze umieram, proste by som sa chcela stretnut s naj kamosmi a rodinou a povedala by som im ako ich mam strasne rada a az do ,,konca,, by sme sa haluzili...
Raz sa mi snivala taka vec. Isla som autom a vedela som ze o par minut zomriem. Strasne cudny pocit. Rozmyslala som, ci sa mi este oplati dychat, ked aj tak padam do priepasti a ze co bude dalej.. haluz..
Ja by som sa najskor rozrevala potom by som sla urcite povedat tomu koho lubim ze ho lubim,rozlucila by som sa s rodinou a poriadne by som sa najedla...hlavne cokolady aby som mala zasoby...aj ked potom by mi uz nevem naco boli...
Asi pre par ludi napisal list, aby nesmutili atd, povedal by som, aky by sa mi pacil pohreb.
A isiel by sa milovat alebo nezmyselne stravit posledny cas s najkamosom ak by bol po ruke. Ak nie, tak by som sa dal do pokecu s niekym, kto sa mi zapaci niekde na ulici
Rýchlo spálila všetky svoje denník, to po prvé. Nechcela by som svetu zanechať dôkazy o svojom šialenstve. A potom... nejaká upokojujúca piesen, objatie tých, ktorých mám rada, povedať im, že ich mám rada (také veci bežne nerobím) a naposledy sa prejsť ruka v ruke s niekým (dovtedy by hádam bol), kto je pre mna najdôležitejší... aha a vziať so sebou aspon sedem obľúbených kníh a naposledy ich ovoniať a z každej prečítať aspon jednu vetu. A potom už len zatvoriť oči a čakať... samozrejme, za predpokladu, že by som to stihla. Trošku mi behá mráz po chrbte.
sla b som za jednym chalanom urobila to co chcem a povedala mu ako ho mam moc rada a potom sa rozlucila s rodinou a ludom na ktorych mi zalezi a vsetkym by som povedala ako ich lubim
Ja by som sa pomodlila, by som sa z nekym vyspala naj by bolo koho lubim, ptm by som napisala par listov, nechcela by som vela udi stretnut,velka bolest by to bola
Kúpil by som si kindervajce, na krk by som si zavesil veľkého Budhu a kríž , v ruke trimal ruženec, chodil po domoch a presviedčal ľudí že Jehovizmus je naj A snáď ma jeden z tých troch bohov zoberie ku sebe :p
1 pol hodinu by som si uzila divoky sex s mojim chalanom a vsetko co patri do teplej postele....potom by som povedala svojej mame asestre ako velmi ich lubim, poobijmala by som celu svoju rodinu a poplakala si na ich ramene..........a posledne 3minutky by som venovala fararovi....
Isiel by som za mojim anjelikom, povedal by som jej ze ze ju strasne lubim a potom by som ju zobral do narucia a nezne by som jej bozkaval jej krasne ustocka.
hmmm ja by som si kupila mech pistaci kesu orieskov a mandli cokoladu pizzu a vsetko co mi strasne chuti zozrala to objala ludi ktorych mam naozaj rada povedala im ako ich lubim a potom by som sa pritulila k svojmu chlapcovi a cakala (a pritom ece daco ) ..
Hm...asi by ma porazilo...Vydepilovala by som si všetko,vybrala oblečenie do rakvy....Napísala list na rozlúčku a potom by som si asi posledný krát prečítala najlepšie kapitoly obľúbených kníh....
Obtelefoboval by som resp. navstivil vsetkych ludi ktory nieco v mojom zivote znamenaju a proste podakoval sa za to ze mohol som byt sucastou toho ich zivota...no a potom len dufal ze ta hodina nie je fakt posledna ..ved nadej umiera poslednaa
isla by som za mojim chalanom povedala mu ze ako ho strasne milujem a ze mu dakujem za vsetko krasne co mi dal za to ze kvoli nemu som stastna, a poriadne by som ho vyojbjímala a vybozkávala, potom by som sla za kamosmi tiez by som im povedala ze ako ich maam moc rada a ze dakujem ze boli so mnou v tazkych chvilach a za tu zabavu a zazitky co s nimi mam. Potom by som sa s celou rodinou rozlucila, este by som si isla asi posledny raz zapalit cigu a potom by som ostatok casu revalaaa a revalaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
A chcel by som sa este zarat popri tom clovece nehenvaj sa. A este sit na zachod aby nemali somnou vela roboty. Za taku 1 hodinu sa da toho vela stihnut
vidiet naposledy rodinu a moje lasky..
aby mi odpustili vsetci komu som ublizila..
a ja neviem uz revem taka dojimava tema
Potom by som dala jednemu cloveku velku pusu a povedala velke prepac..
a napisala list..
A isiel by sa milovat alebo nezmyselne stravit posledny cas s najkamosom ak by bol po ruke. Ak nie, tak by som sa dal do pokecu s niekym, kto sa mi zapaci niekde na ulici
Ale ak by to bolo,tak asi by som napisal listy na rozlucku...
Potom by som uz smrt privital s usmevom.