@flegma1triedy aha tak... minule sme to rozoberali na intraku, nechcelo sa nam spat, a kokotne som si to zapamatal a inak, co je tebe syn tvojho bratranca?
@deadfancy Teda aj by som verila ibaže nechapem teorii že Adam a Eva mali synou Kaina a Abela ako viem .. Potom zrejme všetci spachali s Evou incest a tak sme všetci vznikli pretože ine vysvetlenie k tomu nemam
lebo teoreticky.. mojho bratranca bratranec, je sice jeho bratranec cize maju spolocnych starych rodicov, ale so mnou nema ziadny pribuzensky vztah....
@najivna bratrancovi rodičia sú tvoja teta a strýko, čiže vaši rodičia sú súrodenci. pri bratrancoch z druhého kolena sú súrodencami vaši starí rodičia a vaši rodičia sú si bratranci.
ak sa bojíš nejakej genetickej degenerácie vašich detí, tak je to málo pravdepodobné.....keby si sa zaujímala o históriu, tak by si si mohla všimnúť, že sobášenie sa medzi príbuznými bolo v kráľovských rodinách celkom bežné (sesternica s bratrancom) a problémy sa prejavili až po pár storočiach, ale to nebude tvoj prípad, pretože pochybujem, že by sa to tvojim deťom stalo tiež......takéto problémy nastanú len vtedy, keď sa sobášia stále medzi sebou bez prílevu nových génov čiže žiadne strachy, deti budú OK
a pokiaľ sa na to pozerám z etického hľadiska, tak je to tiež normálne, veď to nie je tvoj brat, takže žiadny incest a ak mám byť úprimná, ja som po mojom bratrancovi z 2. kolena tiež pokukovala a bolo to vzájomné
@smajdalf "co je tebe syn tvojho bratranca?" prasynovec sa tomu hovori a ja by som mu bola prateta, ale neviem, kto to v dnesnych casoch takto tituluje, ja deckam svojho bratranca hovorim neterky a synovec, takze asi tak
pytal by som od nej vsetky prachy, co mi dlhuje za tie nezaplatene velkonocne polievacky, svina! a aby to bolo fer, samozrejme, ze by som ju primerane vykupal a vysibal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
zorganizoval by som rodinné stretnutie - keď si o tom nevedela, tak sa asi vaši rodičia dlho nevideli
mam bratranca z druheo kolena s ktorym by niektori povedali ze som chodila... a absolutne to nebol problem, ved to ani nie je poriadne rodina..
tusim ze teraz sa mozes vziat uz aj s bratrancom...
nie že nič.. zasmiala by som sa nad tym aky je svet maly, a rozpravala by som to ako funny fact. to je celé
btw. toto musi byt ku*va stastie takato osemetna situation
lebo teoreticky.. mojho bratranca bratranec, je sice jeho bratranec cize maju spolocnych starych rodicov, ale so mnou nema ziadny pribuzensky vztah....
Ale nastastie sme vacsinu casu tam, kde nas nikto nepozna
Takze ak by vam tento dlhodoby vztah vydrzal, odstahujte sa a majte v pici
a pokiaľ sa na to pozerám z etického hľadiska, tak je to tiež normálne, veď to nie je tvoj brat, takže žiadny incest a ak mám byť úprimná, ja som po mojom bratrancovi z 2. kolena tiež pokukovala a bolo to vzájomné