Ja uz fest nechapem co si mam o tomto mysliet: moja hlka (len omylom som si to vsimol) si zacala na POkeci pisat a pisat "komentiqi" z jednym chalanom z DRUHEHO KONCA slovenska. Tak ja samozrejme vidim len komenty co mu pise a radsej ani nechcem tusit co
jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis neodpovedajte mi na to co som uz napisal, viem ze pauzaje konec. ale JE TU NEJAKA BABA KTORA BY SA ROZISLA ZO SVOJIM CHALANOM KOLI CHALANOVI Z NETU?
@pinci tak v tom pripade su riadne onee... (tie co to robia) zacat si z uchylakom co ma vytvoreny FAKE (ako sa hovori) profil. Len za to ze ma pekneeeeeeee fotky CO TI jJEBE KAM SMERUJE TENTO SVET HM? :oooooooo
Vo svojom veku zistí, že rozísť sa s tým, čo je na blízku pre niekoho, kto je na druhom konci Slovenska je chujovina Keď ho popritom vôbec nepozná, ešte z Pokecu
ako ..hm ..koľko má ona rokov ?a že ho miluje mu vypisuje do komentov ? čo ti pere ? to fakt ?tak to je lepšie ,že sa s tebou rozišla
a určite by som sa nerozchádzala so svojím chalanom kvôli inému z druhej strany republiky ,ale tak ,možno som staromódna
a inak ,to že to verejne vypisuje tomu chalanoi ,tak to je už aká odvaha z jej strany alebo skôr blbosť a necitlivosť k tvojej osobe ..bud rád ,že ťa nechala ...
Viem,čo prežívaš,mne to isté urobil chalan. Písal komenty inej babe . Radšej som dala akonec, no mi vravel že ju nepozná pritom býva tam kde on takže tak. Teraz on obviňuje mňa,že som mu ublížila pretože som dala konec.
nwm mozno ze to robi len z nudy na tom pokeci lebo tak tam netreba brat nic vazne , ale ked chce pauzu tak ta mozno nechce uz ,, ale tazko povedat nepoznam teba ani nu ani toho jej ctitela takze tak no
No ak ti robí takéto veci tak si myslím že si nezaslúži normálny vzťah a koľko má rokov? lebo to komntíkovanie mi príde dosť na hlavu..nič v zlom. Podla mňa sa s nou rozíď nemá to s nou zmysel, ale je to na tebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
no a teraz k veci, to je rozchod a zdá sa mi, že môžeš byť dokonca celkom rád
Vo svojom veku zistí, že rozísť sa s tým, čo je na blízku pre niekoho, kto je na druhom konci Slovenska je chujovina Keď ho popritom vôbec nepozná, ešte z Pokecu
By si mal byť rád, že si sa jej zbavil
a určite by som sa nerozchádzala so svojím chalanom kvôli inému z druhej strany republiky ,ale tak ,možno som staromódna
a inak ,to že to verejne vypisuje tomu chalanoi ,tak to je už aká odvaha z jej strany alebo skôr blbosť a necitlivosť k tvojej osobe ..bud rád ,že ťa nechala ...
@1 Roz-chod!
Rozid sa s nou..