Predstavte si, že by sa na vás usmialo šťastie a z dedili by ste po zabudnutom strýčkovi z Nemecka, ktorého ste ani nepoznali 20 000€. Čo by ste s nimi spravili?
@interrupcio zlato je neuveriteľne stabilná komodita na svetových trhoch. Posledné storočie jeho cena neustále rastie. V dnešných neistých časoch je to jedna z najlepších investícií.
@stodvacinkar sklamem ťa, ale prvá veta, čo si povedal, nie je až taká pravda. zo strednodobého hľadiska počas pokojného ekonomického obdobia ano. Ale počas krušných časov recesie jeho cena stúpa až nakoniec tá bublina praskne.
Druhá veta je lož:
A tretia veta je tiež lož, pretože v neistých časoch je už neskoro investovať do zlata. Investovať do zlata sa oplatí pred krízou. Akonáhle sa začne situácia urovnávať, je najvyšší čas zlato predať. V neistých časoch je najlepšie investovat do nehnuteľnosti. oproti roku 2007 je teraz priemerna cena nehnutelnosti o 30% nizsia. Ked kriza pominie, ceny budu stupat a po stupnuti cien treba predavat.
A čo sa týka investovania do zlata, bežný človek na tom len stratí. Nechce sa mi to vysvetlovat, tu je dobry clanok, kde je vysvetlene, ze maly investor nema so zlatom ziadnu sancu:
v dnešnej dobe to už ani neni tak veľká suma, ale samozrejme by som si nesťažoval a buď by mi to dopomohlo ku stavbe domu, alebo by som si kúpil vysnívané auto
@stodvacinkar dal som to tam prave preto, lebo kupa zlata z investicnych dovodov mi prisiel ako nezmysel... jedina vec, co ma napadla, preco by si obycajny clovek mohol kupit zlato, je kupa sperku...
a teraz ma napadlo... este jedna skupina zaraba na zlate a to podsvetie a ilegalnym sposobom... viem si predstavit, ze ja ako jedinec by som tym ich sposobom vedel zarobit okolo 10 000€ mesacne... ale to nie je moj styl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja by som isiel nakupovat vianocne darceky nie za vsetky tie prachy ofc
ty mas teda divny vkus
- minimálne za 10 000 by som si kúpil striebro
- kúpil by som si lepšie auto, za 2-4 000 eur.
- s ostatnými peniazmi ešte neviem, čo by som spravil. ale čo mi zostane, to by som dal do striebra.
ak by ich bolo treba inde, šli by inam
Druhá veta je lož:
A tretia veta je tiež lož, pretože v neistých časoch je už neskoro investovať do zlata. Investovať do zlata sa oplatí pred krízou. Akonáhle sa začne situácia urovnávať, je najvyšší čas zlato predať. V neistých časoch je najlepšie investovat do nehnuteľnosti. oproti roku 2007 je teraz priemerna cena nehnutelnosti o 30% nizsia. Ked kriza pominie, ceny budu stupat a po stupnuti cien treba predavat.
A čo sa týka investovania do zlata, bežný človek na tom len stratí. Nechce sa mi to vysvetlovat, tu je dobry clanok, kde je vysvetlene, ze maly investor nema so zlatom ziadnu sancu:
» cmorej.blog.sme.sk/c/275831/Ako-a-...
a teraz ma napadlo... este jedna skupina zaraba na zlate a to podsvetie a ilegalnym sposobom... viem si predstavit, ze ja ako jedinec by som tym ich sposobom vedel zarobit okolo 10 000€ mesacne... ale to nie je moj styl