stala by som sa rýchlo veriacou.. lebo ak sa nemýlim, tak akýsi biblický príbeh hovoril o tom, že jednej ženskej sa to stalo a potom jej tak narástli vlasy, aby sa do nich mohla pohodlne zahaliť a bolo.. tak by som čakala, že sa to stane aj mne
Tváril by som sa akože som hrozne opitý (veď to sa stáva, že? ), alebo by som sa pokojne prešiel smerom domov po nejaké šaty, veď predsa pohoda, ne? No pokiaľ by ma skôr nechytili mestskí...
plial by som sa benzinom a zapalil alebo inak sa pokusil o samovrazdu lebo v noci by mi mohla byt zima a na tomto svete to uz neni to co bejvavalo ..... fuck the mainstream
podla toho kde na ulici =D ak u nás v meste tak to by som sa dosť hanbil a snažil sa dačo na seba zohnať ale ak by to bolo niekde v konskej prdeli 100km za koncom sveta tak by som sa na tom asi ja pobavil a počkal na tých fízlov =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov