Podla mna:Uplne vyradit biflovanie a memorizovanie a robit studium tak, aby sa clovek ucil prakticky. A aktualne mame na Slovensku obrovske mnozstvo absolventov VS, ktori nemaju ziadne uplatnenie, pretoze nemajú praktické vedomosti len titul a diplom a
ono hlavne sa treba zbavit tej obsesie ze treba nieco zasadne menit... problem je skôr vo finacovania, byrokracii a vselijakych drobnych nedostatkoch ktore sa neni kedy vyladit nakolko kazdy minister musi svoju pritomnosť v históriu podčiarknut nejakou novou reformou
@timea91 suhlasim s tebou, ale biflovanie sa celkom obmedzit neda lebo na niektorych typoch skôl sa bez to ho nepohnes. pokial nenasprtas aspon nejake fakty nemas jednoducho s logikou na com stavat...
Úplne od začiatku do konca všetko. Začala by som úplnou zmenou stredných škôl. Odborné školy by som jebla do piče celé a chcela by som školy ako v USA.
Kde si človek pozapisuje predmety, ktorým sa chce venovať a nemusí sa jebať s nejakými kokotinami roky, ktoré mu aj tak budú na milú jarmilu len mu jebú priemer na vysvedčku a prečo? Lebo je to tak vo vzdelávacom systéme Slovenskej republiky!!!
Niekto príde na gymko s tým, že sa chce venovať chémii a biole ale musí sa pritom jebať s nejakým vypičeným dejepis alebo naopak niekoho zaujímajú dejiny ale musí sa mordovať s chémiou.. Úplne zbytočné kokotiny...
A keď si náhodou nejaký idiot (náhodou ako ja) vyberie zlú strednú školu, tak musí 4 roky sedieť v nejakej diere a poslúchať nezmyselné blaboty, ktoré ma nezaujímajú.. Tam si človek proste ďalší rok zapíše iné predmety a hotovo.
A ešte nech sem prídu nejakí zainteresovaní vlasť milujúci ľudia a tvrdia, že školstvo v USA je napiču. Tak si prosím pozrite to naše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
respect
Teoria bez prax eje mrtva, prax bez teorie slepa.
Kde si človek pozapisuje predmety, ktorým sa chce venovať a nemusí sa jebať s nejakými kokotinami roky, ktoré mu aj tak budú na milú jarmilu len mu jebú priemer na vysvedčku a prečo? Lebo je to tak vo vzdelávacom systéme Slovenskej republiky!!!
Niekto príde na gymko s tým, že sa chce venovať chémii a biole ale musí sa pritom jebať s nejakým vypičeným dejepis alebo naopak niekoho zaujímajú dejiny ale musí sa mordovať s chémiou.. Úplne zbytočné kokotiny...
A keď si náhodou nejaký idiot (náhodou ako ja) vyberie zlú strednú školu, tak musí 4 roky sedieť v nejakej diere a poslúchať nezmyselné blaboty, ktoré ma nezaujímajú.. Tam si človek proste ďalší rok zapíše iné predmety a hotovo.
A ešte nech sem prídu nejakí zainteresovaní vlasť milujúci ľudia a tvrdia, že školstvo v USA je napiču. Tak si prosím pozrite to naše