Čo by vám niekto musel vykonať, aby ste ho boli schopný zabiť?
Čo také by vám niekto musel vykonať, alebo vo všeobecnosti urobiť, aby ste boli skutočne odhodlaný vziať mu život? Ak je takých vecí viac, samozrejme nechávam na vašom uvážení, čo a koľko toho napíšete.
já, kľudne aby mi povedal len "hej, ty" pokiaľ by sa za vraždu zatváralo do väzenia, lenže opak je pravdou, takže asi nič, kebyže by som kvôli nejakému zasranému človeku mala hniť v chládku.
ak by niekto ubližil (zabitie, znasilnenie...) mojej rodine nemala by som najmenšie zľutovanie...pri dnešnom merani trestov keď davaju za vraždu pár rokov, niečo ako nech zhnije do smrti v base veď jeho to bude zožierať - je len prazdna fraza....
vidím, že niektorých pre istotu preventívne zatvoriť.. či rovno nechať zastreliť, veď keď by oni v prípade beztrestnosti boli schopní zabíjať hocikoho, poprava by im nemala vadiť
jin15 ze teba trapia taketo veci...... musel by ublizit mojej rodine alebo priatelom. No ci by som toho cloveka zabil je otazne, ako tu bolo spomenute smrt je niekedy vykupenie.....
@jin15 na zabitie staci ze ty niekdo zabije tvojich blizkych vtedy by podla mna v hneve vrazdil kazdy..... Potom by si si to nechal ulezat a chcel by si aby trpel, tak ako ty....... Pomstil by si sa mu mucenim.....
Ale to je cista teoria..... V praxi by si to chcel strasne ale ci by si to spravil..... to je otazne...
A retardi typu zabijem cloveka pre mikinu nepatria do spolocnosti....
musel by priamo niekoho ohrozovat na zivote. keby uz niekoho zabil a uz dalej nezabijal, tak nie. jeho zabitie by zivot nikomu nevratilo. i keby to bola laska. radsej by som bol pri nej a drzal ju v naruci ako sa nahanat za vrahom a prist tak o poslednu spolucni chvilku..
noo ked som najebany a nekdo mi da facku alebo ma proste napadne len tak z nicoho nic ,, tak by som ho bol schopny zabit ! aale potreboval by som strelnu zbran lebo by ma zabil skor on ako ja jeho
jedna piča má šťastie , že nebola nablízku, keĎ som mala amok .. nemusí toho veľa spraviť nejaký idiot , aby bol toho človek śchopný, mne ľahko rupnú nervy, keď mi niekto dojebáva život... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Takže ťažko povedať...,
hocikoho hocikedy za hocico
Nuž sa treba pohybovať myšlienkami vo sfére ohraničenej z oboch strán Čo je na zabitie primálo a čo je na zabitie priveľa
Ale to je cista teoria..... V praxi by si to chcel strasne ale ci by si to spravil..... to je otazne...
A retardi typu zabijem cloveka pre mikinu nepatria do spolocnosti....
- keby mi zabije niekoho koho som mala velmi rada
- keby si do mňa vkuse začína, provokuje, snaží sa ubližovať všetkými možnými spôsobmi a potom ma následne aj nejak napadnem sebaobrana
Ale predstava, že by moje svedomie malo žiť do konca života s výčitkami..to by sa nedalo
Taky scenar , ze by som bol schopny zabit si nechcem a nebudem predstavovat, brani mi v tom optimizmus.
(Mravoučné pičoviny si nechajte.)