je to dieťa, to stačí; tak by som sa k nej správal primerane jej veku, tým pádom by mi nič nevadilo zrejme, až na nejaké perverzné poznámky, ktoré sú často bežné v tom veku...
@matiarka a mne je to z formulácie celkom jasné a nechápem prečo to nikomu inému nedošlo nos si so sebou všade bárbinu a zapletaj jej vlasy namiesto hrania hier na mobile keď nemáš čo robiť a zaobstaraj si nejaký doplnok s haňou montaňou.
@veroniques schvalne..predstav si 15 rocne dievca a 25 rocneho chlapca..chlap do 5 rokov bude chciet mat isto rodinu/usadit sa, dievca este len zacne poriadne zit..chces povedat, ze mentalny konsenzus, nech je akokolvek suhlasny, moze prebit biologicke potreby a mnohe ine "neziaduce" faktory?
@trdelniiiq mám priateľa staršieho o 10 rokov.. uvidíme ale nezatracujem túto teoriu.
Len mi nepríde správne hned všetko odsudzovať a zatracovať, je to vec ich dvoch a ked po čase zistia, že to nefunguje, tak to zistia ved nič zlé neurobia a nikomu tým neublížia a možno nezistia... myslím, že to je individuálne.
A tiež mi neprídu správne poznámky ako policia a pedofil... vzťah zákonite neznamená sex opäť záleží od tých dvoch.
A tiež je asi blbé hovoriť čo je a nie je správne lebo to by sme tu boli donekonečna.. ja som si prosto len vyjadrila názor a mojim zámerom sa nie je hádať alebo niekoho presviedčať.
Len ja som chcela počuť niečo v tom zmysle, že by som tomu chlapovi napísala niečo, čo by možno aj podkoplo jeho ego a potom by sa tak urazil, že by sa na mňa nikdy v živote nepozrel. : )
@matiarka nemáš zač, a teší ma to Burbla, a dúfam že si tým myslela Burbľa
birdzáci tak celkovo vo fórach prejavujú nečakane málo verbálnej inteligencie niekedy
a tak ja som sa to snažila založiť hlavne na tom veku, keďže ja v mojom už také niečo urobiť nemôžem a skôr by som to mohla zahrať opačným smerom, na zasnúbenú napríklad
ale tak podkopnutie ega je fajn, len musíš ty vedieť, čo ho podkopne konkrétnemu človeku. Ale v tomto ti neporadím samozrejme, pretože ho nepoznám.
@trdelniiiq Mám 15, mám 25 ročného chlapa, ja deti chcem, on tvrdí, že ak ich niekedy budeme mať, tak to urobí len kvoli mne, okrem toho "žiť" nechcem, to čo robia moji rovesníci mi z veľkej časti príde nechutné.
Porozprávať sme sa mali o čom vždy, jasné, nie je veľa iných dievčat v mojom veku, ktoré baví scifi, Shakespeare, a rocková hudba zároveň, rovnako ako nie je veľa dospelých chlapov ktorí fičia na teenage seriáloch
Takže náš vzťah je asi skôr výnimkou, len som ti chcela ukázať, že to môže aj takto fungovať
@rogin PEDOFÍLIA je, keď ťa priťahujú osoby bez sekundárnych pohlavných znakov, teda, jednoducho povedané, keď dievča nemá prsia, a vyzerá ako dieťa. Čo pre väčšinu 14-15 ročných dievčat neplatí (samozrejme, nájdu sa aj také), a okrem toho od 15 je legálny aj sex, takže by si musel síce rok počkať, ale potom by ťa naozaj nemali za čo zatvoriť
@candy36 nemyslel som to zit v tom vyzname, ze sa budes pretlkat ozrata a sfajcena v nejakych zasmradenych krcmach/baroch, a nechavat sa zorat kazdym druhym chlapom, ktory o teba prejavi zaujem
skor zit v tom zmysle, ze by si rada cestovala, spoznavala krajiny, venovala sa studiu, nejake dobrovolnicke aktivity/kurzy/a tak rozne..a chlap, ktoremu tiahne na kristove roky uz by bol vacsinou rad usadeny, zarabal a uzival si rodinny zivot
@trdelniiiq Hm, u nás je to skôr naopak....teda, nie že by som nechcela cestovať, ale to skôr tak, že odcestovať niekam dobre ďaleko a tam zostať Presúvanie sa z miesta na miesto je pre mňa skôr zbytočný chaos, než zábava
Btw, väčšina mojich rovesníkov javí záujem skôr o taký druh "zábavy" aký som opísala ja teda, to stĺkanie sa v zafajčených baroch
@candy36 to je bezvýznamné sa na takúto tému s niekým baviť.. vekový rozdiel plus ak je tam naozaj mladunká holka je vždy braný do úst a odsudzovaný... hold, netolerantní ľudia plný zábran a svojich právd
ja som na tom podobne ako ty... mám vzťah 4 roky, chlap je odo mňa o viac ako 10 rokov starší a som spokojná.... čo sa týka biologických hodín ,o ktorých písal @trdelniiiq , tykajú nám obom.. (možno by som povedala, že mne dokonca aj silnejšie ).. jediný problém sú financie a tým pádom finančné zázemie pre potomka...
tiež nejavím príliš záujem o pričasté cestovanie, zabávanie sa, užívanie si života v takom to mládežníckom význame.. skôr som rodinný typ.. radšej som v kľude s rodinou, partnerom,.... rada robím "teplo domova" a to sto ráz omielané zabávanie mi stačí naozaj minimálne - tak, že aj keby sa človek usadí a má mimino by sa to dalo tak často praktizovať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nemala by mat blbe otazky
záleží aj od toho ako starý je ten chlap, nie?
pokojne vypni zvuk, ide o text
Nie celkom.
Nechcem byť drsná a chcem odradiť starého chalana. : )
Asi si túto vetu nejak zakomponujem do profilovky.
Len mi nepríde správne hned všetko odsudzovať a zatracovať, je to vec ich dvoch a ked po čase zistia, že to nefunguje, tak to zistia ved nič zlé neurobia a nikomu tým neublížia a možno nezistia... myslím, že to je individuálne.
A tiež mi neprídu správne poznámky ako policia a pedofil... vzťah zákonite neznamená sex opäť záleží od tých dvoch.
A tiež je asi blbé hovoriť čo je a nie je správne lebo to by sme tu boli donekonečna.. ja som si prosto len vyjadrila názor a mojim zámerom sa nie je hádať alebo niekoho presviedčať.
To nieee Montana je celkom pod moju úroveň.
Veď ja si prídem práveže dosť jak decko, more.
Viem, som decko noa?
Nepýtala som sa, či by si s deckom mal čo povedať.
Ani, že všetko do osemnásť sú pre vás detičky.
Nechcem viac žiť na tejto planéte.
@burble ĎAKUJEM!
Budem sa snažiť znižovať sa.
Len ja som chcela počuť niečo v tom zmysle, že by som tomu chlapovi napísala niečo, čo by možno aj podkoplo jeho ego a potom by sa tak urazil, že by sa na mňa nikdy v živote nepozrel. : )
birdzáci tak celkovo vo fórach prejavujú nečakane málo verbálnej inteligencie niekedy
a tak ja som sa to snažila založiť hlavne na tom veku, keďže ja v mojom už také niečo urobiť nemôžem a skôr by som to mohla zahrať opačným smerom, na zasnúbenú napríklad
ale tak podkopnutie ega je fajn, len musíš ty vedieť, čo ho podkopne konkrétnemu človeku. Ale v tomto ti neporadím samozrejme, pretože ho nepoznám.
Obyčajné odmietnutie, možno s vynadaním, nestačí?
Porozprávať sme sa mali o čom vždy, jasné, nie je veľa iných dievčat v mojom veku, ktoré baví scifi, Shakespeare, a rocková hudba zároveň, rovnako ako nie je veľa dospelých chlapov ktorí fičia na teenage seriáloch
Takže náš vzťah je asi skôr výnimkou, len som ti chcela ukázať, že to môže aj takto fungovať
Heeeej, burbĽa, samozrejme.
Zasnúbená slečna môže byť fajn, sakra fajn.
vynadanie by stačilo, ale to zas ho urazím krutopřísně
Niečo už vymyslím... Alebo ignorácia, či? To by mohlo byť fajn.
skor zit v tom zmysle, ze by si rada cestovala, spoznavala krajiny, venovala sa studiu, nejake dobrovolnicke aktivity/kurzy/a tak rozne..a chlap, ktoremu tiahne na kristove roky uz by bol vacsinou rad usadeny, zarabal a uzival si rodinny zivot
Btw, väčšina mojich rovesníkov javí záujem skôr o taký druh "zábavy" aký som opísala ja teda, to stĺkanie sa v zafajčených baroch
Pokúšala trocha, ale mám potom výčitky
Je mi ho kus ľúto.
Chlapi sprostí, more.
ja som na tom podobne ako ty... mám vzťah 4 roky, chlap je odo mňa o viac ako 10 rokov starší a som spokojná.... čo sa týka biologických hodín ,o ktorých písal @trdelniiiq , tykajú nám obom.. (možno by som povedala, že mne dokonca aj silnejšie ).. jediný problém sú financie a tým pádom finančné zázemie pre potomka...
tiež nejavím príliš záujem o pričasté cestovanie, zabávanie sa, užívanie si života v takom to mládežníckom význame.. skôr som rodinný typ.. radšej som v kľude s rodinou, partnerom,.... rada robím "teplo domova" a to sto ráz omielané zabávanie mi stačí naozaj minimálne - tak, že aj keby sa človek usadí a má mimino by sa to dalo tak často praktizovať....
nie je všetko tak ako si ľudia myslia..