@purpledrug666 a to akoze take veci sa nedaju kupit na slovensku ? Ja chodin obcas do jedneho obchodu v NR a tam take veci maju teda neviem ci je to akurat to co myslis..
ale nie, tak vieš..(síce asi nevieš, keď si z mesta) ..ale keĎ človek býva v zapadákove.. ako ja.. tak nemá prehľad, ja akurát tak môžem niečo hľadať na nete a zatím veci čo sa mi páčili, som tam našla len na zahraničných stránkach a to som asi mesiac v kuse len goooglovala
@michallubusky ale ten nie je asi nikde inde okrem Mnichova, takze je to irelevantna pozdiavka..sprav si vylet do Alianz areny, vsetko potrebne si tam urcite kupis..
@side3@mm47 tolerancie tu je az prilis vela, inak by minimalne vsetci "neprisposobivi" museli davno visiet na kandelabroch..a nejake by sa nasli aj pre ine skupiny obyvatelstva, s patriotizmom ale suhlasim
chýba mi tu PRIMARK!!!!!(ale vstup by bol povolený len určitým luďom dle mého výberu inak by také kupovali šeci jak ňújorker a bolo by to na houby a ceny jak v londone poprosím k tomu šetkému)
A tu toho chýba strašne veľa. Mne napríklad chýba nejaký obrovský park, kde človek môže behať, sedieť, ležať,..., kde je veľa stromov, nejaká voda, altánok atď
@sloniiiiiiik Ty prestaň chcieť taký bicykel ako ja !!!!! Hej spravme tu nejaký taký komplex, ale budeme dávať pernamentky len ľudom ktorí sa nám budú pozdávať
@purpledrug666 vidis to mozno mozno to maju aj v chili.. ale to som nemyslel poznam este jeden obchod s podobnymi vecami a tam som to videl ale urcite take nieco je, lebo jedna kamaratka ta je tiez taka posadnuta tymito vecami a ma taku mikinu HIM som chcel ze ti to zistim kde to kupila ale neni akurat na fb..naisto viem ze si to kupovala v neakom obchode lebo ona z netu nezvykne objednavat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A nič, mne na slovensku nechyba nič.
a na slovensku nie sú reeses! to je veľmi zásadné
a jáj no dobre! taká vec ešte, tie divné bieliace krémy, čo sa predávajú iba v Japonsku či kde tak toto by som chcelaa
viac by sa dalo písať o tom, čo chýba slovákom. v hlave napríklad
ale nie, tak vieš..(síce asi nevieš, keď si z mesta) ..ale keĎ človek býva v zapadákove.. ako ja.. tak nemá prehľad, ja akurát tak môžem niečo hľadať na nete a zatím veci čo sa mi páčili, som tam našla len na zahraničných stránkach a to som asi mesiac v kuse len goooglovala
tak neviem poraď niečo
mladi ludia co sa neopicia po USA.
@side3 @mm47 tolerancie tu je az prilis vela, inak by minimalne vsetci "neprisposobivi" museli davno visiet na kandelabroch..a nejake by sa nasli aj pre ine skupiny obyvatelstva, s patriotizmom ale suhlasim
chýba mi tu PRIMARK!!!!!(ale vstup by bol povolený len určitým luďom dle mého výberu inak by také kupovali šeci jak ňújorker a bolo by to na houby a ceny jak v londone poprosím k tomu šetkému)
Ja dúfam, že sem raz prídu. Už ich majú aj vo FR, už sa sem blížia
Minule sme ich vyrábali, ale neboli také dobré ako originál
ano!presne...a of kórs najkrajšie veci budú privátne len pre nás dve a andry