@mielikki ďakujem. Ako zisťujem mnoho z tvojich najlepšie ohodnotených už sa dávno leskne na mojom imaginárnom zozname pokorených kníh. Ale i tak som si niečo našla. Ešte raz ďakujem.
@bestia999 - prečítaj knihu, pochopíš. Schválne je tak, aby tam bol akcent na zdôraznenie občasných protirečení a chaosu, ale vcelku vynikajúci horor....
@bestia999 Tak mne sa tron zo skla velmi pacil, aj ked este nemam pokorene vsetky knizky. Ale poznam ludi, ktori kydali na povahy postav, ze im boli nesympaticke napr.. Mne sa pacili spominane knizne vydania warcraftu, napr. witcher je super, ale to je taky kvazi mainstream, takze tipujem ze to uz mas nacitane.
Ak fantasy, odporúčam romány Juraja Červenáka (najnovšie má aj sériu historických detektívok), Zaklínača od Andrzeja Sapkowského, Hru o tróny. Z detektívok Jo Nesbo, Michael Connelly, Dominik Dán. Zo slovenských spisovateľov by som odporučil ešte Jozefa Kariku. Má krimi romány (V tieni mafie, Čierna hra...), historické z obdobia 2. svetovej vojny (Na smrť) a horory (Strach, Tma, najnovšie veľmi zaujímavá Trhlina).
@bestia999 moje naj teraz (všetko to je v podstate buď triler, horor, psychologický triler, kriminálka, detektívka a pod. Proste romantika ne :
séria The Walking Dead - R. Kirkman, J. Bonansing
Strach, Tma - Jozef Karika
Zelená míľa, Joyland, Carrie, Pán Mercedes, Pod kupolou, Mŕtva zóna.... atď. je ich plno - Stephen King (môj najobľúbenejší :3)
Ploštice - Ben Winters
Level 26 - Anthony Zuiker
odporucam knihu od daniela kahnemana, myslenie pomale a rychle, najdetu ja v kazdom dobrom knihkupectve, tu to mate aj so zlavou » www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
séria The Walking Dead - R. Kirkman, J. Bonansing
Strach, Tma - Jozef Karika
Zelená míľa, Joyland, Carrie, Pán Mercedes, Pod kupolou, Mŕtva zóna.... atď. je ich plno - Stephen King (môj najobľúbenejší :3)
Ploštice - Ben Winters
Level 26 - Anthony Zuiker
Ďakujem za typy, no asi len tri tituly z tvojho zoznamu nemám ešte zvládnuté........
Ja mám asi najradšej od Kinga Pet Semetary, Needful Things, ........
A ostatné typy vyzerajú lákavo.....