newim čo amm dalje robiť .. je možnee aby sa so spoločenskeho človeka stal lenivec kt. nechce ist ani von s kamaratmi?? mne sa to stalo.. newim možno som taka povaha ..ale prišla som o jjedneho blizkeho čoveka..a už soms tim nejak vysporiadana ..ale su to
mno mno ja som taky isty ale totoalne :d potrebujeme robotu dnes sm si zacal hladat brigadu :d a nikde w mt nic lebo ze mam 16 a ze skolu noo aj tak som vzdy poobede len na nete....a ked nie tak jedine vtedy von ked ma uz niekto doslpva vytiahne z bytu
bože ja som na tom posledné mesiace skoro ako ty...ako prišla zima tak som lenivá a ani baviť sa večer sa mi málokedy chce...tiež mi to už fakt vadí ale neviem čo mám robiť von sa mi v takej zime ani náhodou nechce len ak idem do školy a spať domov poobede
noo mam aj super kamošky len oni byvaju dalej...a mne enchdoia tak casto busy tak su uz taki zvyknuutii ze nejdem.. sak musim ist do mesta nedokazem sa zabavit tu na dedine lebo je tu hrozne male.. dokonca som si vymyslela jednu historku ze nie
kam chodim.. aby to nevyzeralo ezs om divnaa.. ja newim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
kam chodim.. aby to nevyzeralo ezs om divnaa.. ja newim