jeden chalan co sa mi paci moj spoluzak mi dnes napisal na facebooku vravel ze vcera bol z mojimi dvoma spoluzackami vcera dlhsie vonku a ze jedna - hana do ktorej je stale vravela len o chalanovi dalsom spoluzakovi z triedy ze sa jej paci ... je mu bolo
"Jemu to bolo veľmi nepríjemné, že hovori len o ňom, keď vie, že on sám je do nej."
Následne si mu ty povedala, že si do neho a on robil to iste, čo mu na Hane tak strašne vadi.
Je to proste kus hoväda, ktorý myslí len na seba a vôbec neberie ohľad na tvoje city. S chalanom, ktorý ma takú debilnu povahu by si si vedela predstavit chodit? Mna by to teda odradilo...
@sashinuska je dobre, že si mu to povedala, aspoň vieš na čom si... Priamo ti povedal, že si mu ukradnutá a začal o Hane. Naozaj to nemá zmysel robit si falošné ilúzie *raz ma možno bude chcieť*.
Mojej babky bankomat má sesternicu z tretieho kolena dedkovej protézy, ktorá vravela, že je do oblaku z vaty, ktorá je skorumpovaná, lebo jej kávovar mojej maminej spolužiačky z 1. triedy na strednej povedal, že je škaredá.
Tak sa teraz VŠETCI POSERME z toho, že ten a ten je do toho a tá je doňho.
Obdivujem tých, ktorí dokázali prečítať čo i len jeden riadok.
Nie som velky expert na skolacku lasku ale povedal by som, ze mlademu sa len buria hormony a nema ponatia o com laska skutocne je. Nedonutis ho aby ta chcel, ale nemal ta tak odrovnat. Mal byt citlivejsi....
A este aj potom dalej tocit o tej druhej , tak to uz nie je necitlivost to je vrcholna arogancia.
Viac menej. Teraz ti to tak mozno nepripada, ale uvidis ako sa casom povznesies, a ked budes starsia budes sa na tom smiat.
Co dalej ? To ti nikto nepovie.
Kazdy kolektiv, kazde prostredie, kazda partia ma vlastne nepisane pravidla ktore my neovladame. Ty jedina mas dostatocne mnozstvo informacii na to, aby si vedel situaciu ohodnotit, a zvolit dalsi postup.
Ale jedno uz nerob. Nikdy nikdy nikdy a este raz nikdy uz nevyznavaj lasku cez internet.
ved ti povedal pekne na rovinu..... ...nwm co sa snazis...ako sorry, ale s tymto ti uz nikto nepomoze....ked tak velmi chces...uvar nejaky napoj lasky, alebo kup amorov sip..ine ti neporadim...zivot ide dalej.....aaa prosim....CIARKY PIS:...aspon niekde....a ked nws kde, tak po kratkych vetach pis, lebo je to aj bez toho dost pomiesane....
mna v tvojom trapili fakt dolezite veci, na priklad ci mam dost vzduchu v dusi na bicykli, ci nemam derave gate, ci som si prehral ulohu z klavira, a podobne...
@hluzar jediná normálna reakcia. Gratulujem a za záchranu môjho krvného tlaku aj ďakujem.
Tiež nemám pre horeuvedené bohvieaké pochopenie, ale niečo mi hovorí, že keď ju prepytujem spičujete pod zem a pošlete hrať sa na pieskovisko, dvakrát je nepomôžete. Ale tuším zabúdam, že tunajšie osadenstvo bolo už od prenatálneho štádia neomylné, vševediace, so silnými morálnymi zásadami a neobyčajnou vyspelosťou vo všetkých ohľadoch, kt. im ale nikdy ani nenapadlo zneužiť.
si sa strápnila chúďatko...pravdu si mu povedať nemala...a či to je "láska" v 12-tich...to už nechám na tebe....ale rada nad zlato..vyhýbaj sa mu...aj deti vedia byť kruté..
nuž povedal ti to na rovinu,a vyhýbať sa mu ,..no neviem či je to najlepšie riešenie,občas je aj kamarátstvo lepšie ako nič,...ale to aká je situácia poznáš najlepšie ty sama,a nikoho nemôžeš prinútiť aby bol tebou a ked sa správa takto necitlivo,neviem ako ho ešte môžeš chcieť,..ale čas v mnohých prípadoch vyrieši veľa vecí,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a ostatni natocte si ju sami
"Jemu to bolo veľmi nepríjemné, že hovori len o ňom, keď vie, že on sám je do nej."
Následne si mu ty povedala, že si do neho a on robil to iste, čo mu na Hane tak strašne vadi.
Je to proste kus hoväda, ktorý myslí len na seba a vôbec neberie ohľad na tvoje city. S chalanom, ktorý ma takú debilnu povahu by si si vedela predstavit chodit? Mna by to teda odradilo...
@snehovavlocka alebo otec Furas
a ona ešte bola kamarátka keď ťa prehovárala alebo už bola exkamarátka? a čo ostatné kamarátky exkamarátky?
Tak sa teraz VŠETCI POSERME z toho, že ten a ten je do toho a tá je doňho.
Obdivujem tých, ktorí dokázali prečítať čo i len jeden riadok.
@stfrangelady tak ho necitaj ja som ta o to neprosila
"Počul som že chceš Johnyho,
ten, čo spal u Billyho..."
po druhom riadku sa mi to dosť zmýlilo ...
dievča odlož internet a choď sa hrať ešte na pieskovisko ...
A este aj potom dalej tocit o tej druhej , tak to uz nie je necitlivost to je vrcholna arogancia.
Viac menej. Teraz ti to tak mozno nepripada, ale uvidis ako sa casom povznesies, a ked budes starsia budes sa na tom smiat.
Co dalej ? To ti nikto nepovie.
Kazdy kolektiv, kazde prostredie, kazda partia ma vlastne nepisane pravidla ktore my neovladame. Ty jedina mas dostatocne mnozstvo informacii na to, aby si vedel situaciu ohodnotit, a zvolit dalsi postup.
Ale jedno uz nerob. Nikdy nikdy nikdy a este raz nikdy uz nevyznavaj lasku cez internet.
Eva jeho nie,
A tak preto Igor,
stále smutný je.
Eva chce mať Vojta,
Vojto Evu nie,
A tak preto Eva,
stále smutný je!
Vojto je do Peti,
tá na Sama letí,
Samo zas chce Maťa,
tomu sa páči Kaťa,
ktorá je do Vraťa,
on sám ľúbi Paťaaaa!
Prvé dve strofy sú Zóna A - Prečo je život taký,
zbytok je improvizovaný dodatok, aby sa to hodilo do témy
Tiež nemám pre horeuvedené bohvieaké pochopenie, ale niečo mi hovorí, že keď ju prepytujem spičujete pod zem a pošlete hrať sa na pieskovisko, dvakrát je nepomôžete. Ale tuším zabúdam, že tunajšie osadenstvo bolo už od prenatálneho štádia neomylné, vševediace, so silnými morálnymi zásadami a neobyčajnou vyspelosťou vo všetkých ohľadoch, kt. im ale nikdy ani nenapadlo zneužiť.
(nenarážam konkrétne na túto diskusiu)