poradte mi prosím vás som az po usi zalubeny do jednej baby ale ono je to tam do extremou tažke bo ona ma bere ako svojho bračeka ako spávam snou ale bez sexu dotýkam sa jej dovolím jej robiť somnou čo sa jej zachce som pri nej kazdy den ale bojím sa jej
kto sa boji nech nejde do lesa... jezismaria a co cakas ze mi ti tu povieme? jedine ako mozes ist dalej je bud jej to konecne povedat alebo na nu zabudnut
proste jej to povedz ... ak vážne máte takýto dobrý vzťah tak potom by nemal byť problém aj keby ťa odmietla ... buď vás to ešte viac zblíži alebo to zostane ako teraz... nemyslím si že by sa to tým tak moc zmenilo že jej povieš čo k nej cítiš...
Cim dlhsie ostanes v rovine kamaratstva tym mensia je pravdepodobnost, ze k niecomu dojde... mozno uz teraz je neskoro. Ak na nu necakane vysolis, ze ju milujes strati svoje idealy v teba.... pravdepodobne ta berie za najlepsieho kamosa, akeho kedy mala
"pýtala sa ma čo knej vlastne cítim",mala ovela jednoduchší život keby sa zahľadela do mna" -ty si zalubeny do nej ocividne aj ona do teba tak neni o čom
keď jej to nepovieš, tak to možno budeš navždy ľutovať. Radšej by som jej to povedal, než byť do nej zaľúbený a neriešiť to...keď jej to totiž nepovieš, budeš akoby stále stáť na mieste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je načase sa s tým vyrovnať a nie sa tým nechať obmedzovať