Zdravím. Mám priateľa, s ktorým dnes "oslavujeme" tri mesiace, no za posledný mesiac sme spolu boli len raz. Je robotník, preto má momentálne veľa roboty, čo ja však chápem a nezazlievam mu to, som rada, že si zarobí. Stretla som sa s jeho kamarátom, tak
preco pre ziveho boha, ked nastane nejaka vaznejsia situacia vo vztahu, hned ako prve riesenie je rozchod? co to je za dmnciu? akakolvek mensia alebo vacsia konfliktna situacia a hned sa kazdy ide rozchadzat
@bubi4 nemyslim, ze by to bolo na psychiatra..to ho skor potrebuje najivna..avsak nie je mozne aby si za mesiac len raz nasiel cas..takze dovod bude iny..neviem aky a hadat nebudem
aj my sme spolu dnes tri mesiace.. za ten čas sme boli spolu trikrát.. pondelok, utorok, streda .. už by ho porazilo kedy nešiel dnes hrať CS.totálne na **** deň mám a on to vidí a nič... no koment. chlapom nerozumiem. ale jedno čo som sa za tie týždne naučila je, že čo mu nepovieš, to nevie a nevidí. mimochodom.. nikdy to nebude dokonalé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to nemá zmysel podľa mňa tento váš "vzťah"
offtopic: už viem čo budem radiť na fórach o chudnutí !!
@hawaitypek : no kym budes davat len rady, tak je to v pohode, ale nieze budes ty pricinou toho vsetkeho!!
preco pre ziveho boha, ked nastane nejaka vaznejsia situacia vo vztahu, hned ako prve riesenie je rozchod? co to je za dmnciu? akakolvek mensia alebo vacsia konfliktna situacia a hned sa kazdy ide rozchadzat