mam takú otázku, čo sa dáva školiteľovi pri štátniciach, keď je to chlap? Veľa ludí kupuje svojim školiteľom flašu, ale moj nepije. A chalan, ktorý ho má tiež ako školiteľa, chce, aby sme mu dali kvety, čo sa mi pre chlapa nehodí.
Ja som dal na Bc. fľašu vodky, lebo som vedel, že je to alkáč a aj tak to bol doktorand, takže to bola pohoda Na Mgr. si už nespomínam, ale tam to bolo asi niečo serióznejšie, keďže to bola vedúca katedry.
a vlastne ked ona na tej obhajobe nebude ani (skolitelka) tak to asi vobec uz ne ci?
a ked sme sa za cely rok co som akoze s nou pisala bp videli dvakrat, z toho raz ked som sa prisla spytat ci bude moja veduca a druhykrat ked som jej priniesla vytlacenu bakalarku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale srsly, nefajci? zeby dake cigary?
a vlastne ked ona na tej obhajobe nebude ani (skolitelka) tak to asi vobec uz ne ci?
a ked sme sa za cely rok co som akoze s nou pisala bp videli dvakrat, z toho raz ked som sa prisla spytat ci bude moja veduca a druhykrat ked som jej priniesla vytlacenu bakalarku?
Ja som nič nedávala ani neviem o tom že by sa dávalo.