Od Stalingradu po Berlín- pamäti V.I. Čujkova....niekedy sa musím smiať na tom, akú hrdinskú spravil Červenú armádu...niečo sa jej samozrejme nedá uprieť..no keď písal o tom, ako presviedčali vojakov o tom, aby nedezertovali a držali svoje postavenia....iba slovne ich napomínali...tak to sa nedalo proste ...na výstrahu bolo niekoľko vojakov zastrelených a to mu tam akosi ušlo
naposledy som cital Hostina pre vrany od Goerga Martina zo sagy Piesen ladu a ohna momentalne cakam na preklad pokracovania (Tanec s drakmi), ktory vysiel uz cez leto, ale som lenivy to citat po anglicky
odporúčam všetko možné okrem Huckleberry Finn... neviem čo mám proti tej knihe, ale pre mňa bola strašne nezáživná a absolútne ma nezaujala... práve čítam One Day by David Nicholls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Paolo Coelho - Alchymista
Richard Bachman (Kingov pseudonym) - Drobec
inak som dočítal černošského pána boha a kaplan má svou tťídu stále rád.
schválne, kto tie knihy pozná...
akože, dobre, vydala jej to Evita, ale po dlhej dobe som našla knižku, čo som zhltla za dva dni bez toho, aby som na ňu nadávala
Dominik Dán- Na podpatkoch
a od nejakeho uja z ameriky ktoreho meno som si nezapamatala- Level 26 - tiez celkom dobre
tá kniha bola užástná, celý príbeh Židovky som prežila so slovami na perách s nou..
MEGA THUMBS!
Alebo možno klasiku... Dracula
Tak kvalitné knihy, rozhodne to najlepšie, čo som poslednú dobu čítala.
Je to genialna kniha, sice ma asi 500 stran, ale tak zaujimave a chtive citanie nema snad ani harry potter
Puškin - Kapitánova dcéra
Cechov - bezmenná zbierka poviedok