Boli ste už v kine alebo ste to videli na nete? Myslím Harryho Pottera 6 film. Ako sa vám páčil, resp. nepáčil? A ešte ma zaujímajú porovnania s knihou. Ako vnímajú film tí, čo ju čítali a tí, čo nie.
Ja som na tom bola v kine ale videla som to aj na nete xD ...je to úžasný film...a keď to obohatili o scénu v Brlohu (ako ju podpálili) úple úžasné...len mi vadilo že Dumbledore sa môže premiestňovať v Rokforte...
ja osobne citam len knihy..uz mam secky precitane..a ked aj nejaka cast ide v telke tak si ju jasne pozrem..niekedy som na nom ficala...minule osm mala ist s kamoskou do kina nan,ale nevyslo...dufam ze nabuduce...uz sa tesim
bolo to zle, sklamali ma....cakal som nakoniec omnoho viacej akcie...film bol v pohode, no zaverecna scena ma nesmierne sklamala a tak som sa tesil na boj smrtozrutov a bystrozorov
film totalne mimo knihu, v com sa to lisit mohlo, v tom sa to lisilo; pribeh z knihy odignorovany; vrchol specialnych efektov bol divny dym, venovalo sa to vsetkemu moznemu, len nie spomienkam (boli dve z piatich, ak dobre pocitam)...
to ze totalne postavili na hlavu uvod, vymysleli si uplne odveci niekolko scen, vymenili vlak, postavili na hlavu vztah harryho s ginny, este viac na hlavu vztah rona s hermionou, metlobalovy nabor bol divny (cele to bolo len o divnych metaniach sa vo vzduchu rona a toho druheho typka a to preryte jednou scenou, kde si hermiona cosi zamrmlala popod nos), to s malfoyom a jablkami a skapatym papagajom si tiez mohli odpustit... STRAŠNÉ...
porovnatelne jedine so stvorkou a to v stvorke bolo len strasne vela vynechane (a vymyslenych par uplne trapnych debilin ako mcgonnagalovej lekcia tanca), tu je polovicka filmu vymyslena a dej z knihy je osekany na par minut...
po prvom zhliadnuti som tvrdil, ze lepsie by to natocili v bangladesi za pattisic dolarov, po druhom zhladnuti som sa uz len chytal za hlavu...
jaj... zelene svetlo v jaskyni necakaj a namiesto inferiov cakaj milych glumov skombinovanych so zombikmi z i am legend.
videla som to..aaj som čitala knihu....ale čakala som od toho filmu viac..akože bolo to super...ale aj tak mi tam niektoré veci chýbali...napríklad to vysvetlenie že prečo je snape ten polovičný princ..a tak....
Pre mna jeden z naj dielov celej série Síce pár scén pridali, niektoré vynechali ale nakoniec v sedmičke sa to všetko vysvetlí Proste bol to dobrý film, skvelá hudba, dej, niektoré scény boli fakt pútavé a bolo tam veľa humoru (miestami až príliš XD)
hej, sestka je ovela viac teenegerska ako ostatne. efekty to ma uzasne, ale tiez mi vadilo, ze povynechavali veci. a z mojho pohladu pre tych, co knihu necitali, to mohlo byt dost mätuce a nie vsetkemu sa dalo len z filmu porozumiet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Hovorí samo za seba
to ze totalne postavili na hlavu uvod, vymysleli si uplne odveci niekolko scen, vymenili vlak, postavili na hlavu vztah harryho s ginny, este viac na hlavu vztah rona s hermionou, metlobalovy nabor bol divny (cele to bolo len o divnych metaniach sa vo vzduchu rona a toho druheho typka a to preryte jednou scenou, kde si hermiona cosi zamrmlala popod nos), to s malfoyom a jablkami a skapatym papagajom si tiez mohli odpustit... STRAŠNÉ...
porovnatelne jedine so stvorkou a to v stvorke bolo len strasne vela vynechane (a vymyslenych par uplne trapnych debilin ako mcgonnagalovej lekcia tanca), tu je polovicka filmu vymyslena a dej z knihy je osekany na par minut...
po prvom zhliadnuti som tvrdil, ze lepsie by to natocili v bangladesi za pattisic dolarov, po druhom zhladnuti som sa uz len chytal za hlavu...
jaj... zelene svetlo v jaskyni necakaj a namiesto inferiov cakaj milych glumov skombinovanych so zombikmi z i am legend.
ale bolo to strhujúce...
ale musím povedať, že ma už bolela riť z toho ako dlho som na ten film čumela...bohatstvo veď to má tuším 146 minút..
bolo by lepšie keby, aj ako sedmičku, aj túto šestku rozdelili na dva filmy...na dobré sa oplatí počkať
i keď sa mi nepáči blbý reklamný trik autorov, že to už nepremiérovali už v novembri...
aj ked to bola viac menej telenovela
a hlavne ten začiatok