mal som možnosť si ho vyskúšat ..... a bol som v nemom uzase co vsetko dokaze..... je to nabity telefon ...uz len ta cena je problem ........ niekde pis
bavil som sa s htc one x, toto je trochu rychlejsie no pochybujem ze je v niecom lepsi (okrem podpory kariet) kedze obe bezia na androide a tento je naviac spraveny z plastu (aj ked moze byt kvalitne)...smartfony za 600€ su uz moc aj na mna
ja skúsenosti s S3 mám len tak z videnia , 2x som ju držal v ruke skúšal som na jej spojazdniť GTAčko. Ramku som celkovo vyťažil na nejakých 600MB a stále sa mi nešiel mobil uvariť vo vrecku takže je to prijateľné .
Jedine s čím to môžem porovnávať je akurát tak S2 (ktorú aj vlastním) a príde mi veľmi dobrá (ešte aby nie len s tým rozdielom oproti S3 že pri rovnakom vyťažení RAMky tá moja S2 už mierne hreje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ty mas co za fon ?
ja skúsenosti s S3 mám len tak z videnia , 2x som ju držal v ruke skúšal som na jej spojazdniť GTAčko. Ramku som celkovo vyťažil na nejakých 600MB a stále sa mi nešiel mobil uvariť vo vrecku takže je to prijateľné .
Jedine s čím to môžem porovnávať je akurát tak S2 (ktorú aj vlastním) a príde mi veľmi dobrá (ešte aby nie len s tým rozdielom oproti S3 že pri rovnakom vyťažení RAMky tá moja S2 už mierne hreje..
Nechcel by som ho.