viem, že študenti sa stavajú na odpor voči spoplatneniu štúdia a problémy sú aj v Nemecku, prretože je strašne drahé školné, štúdium je veľmi náročné. ked chcú študenti získať peniaze na štúdium, musia nanho pracovať, ale potom sa nemajú kedy učiť na skúšky a tak nejako.... neviem sa vyjadriť, ale je to dosť veľký problém, myslím si
co sa na slovensku neprotestuje? ved znacna cast studentov (aj nestudentov) kraka a picuje ze je tu vsetko na hovno v ratane VS, a na zapade je vsetko o tri triedy lepsie
k tym rakuskym a nemeckym studentom: nieco co ziadaju je samozrejme opravnene, ale pripada mi to ako nejaka anarchokomunisticka agitka. Napr.: bezplatne skolstvo? to je fakt napad hodny primitiva. Potom sa moze kazdy blbec hlasit na XY skol a studovat ich Z rokov, to by bol potom chaos.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Médiá to úplne ignorujú
- žiadne zmeny v študijných plánoch bez súhlasu študentov
- spolurozhodovanie študentov o využití finančných prostriedkov
- znovuzavedenie bezplatnej MHD pre študentov
k tym rakuskym a nemeckym studentom: nieco co ziadaju je samozrejme opravnene, ale pripada mi to ako nejaka anarchokomunisticka agitka. Napr.: bezplatne skolstvo? to je fakt napad hodny primitiva. Potom sa moze kazdy blbec hlasit na XY skol a studovat ich Z rokov, to by bol potom chaos.
prepáčte, mala som vám sem hodiť nejaký link....
ale inak čakala som, že asi takto to bude vyzerať....nikto o ničom nevie. >