Podla mna si teraz kazdy bude mysliet,ze Manchester uz nebude taky dobry,a vyhravat..ale to nie je pravda..prestupom dal len sancu zdokonalovat sa ostatnym hracom,ktori si cez zapasy budu moct tiez zahrat
Akoze Ronalda nemam velmi v laske,ale nijak to nezmeni moje fandenie Realu Madrid
Nejdem sa k tomu moc vyjadrovať ale aby niekto získal za kopanie do lopty také nehorázne prachy tak to je...../nemám na to dosť silnú nadávku/! A potom, že finančná kríza
inak rád by som vedel odkial Real berie tie peniaze, Kaká a Ronaldo, tí dokopy stáli myslím že viac ako 120 miliónov libier.. no a ďalej chcú kúpiť Ribériho a Xabiho Alonsa a tí lacní tiež nebudú.. čo Real kúpil nejaký šejk ako minulý rok Citizens? inak bude my v United chýbať, a im tiež, pocítia to vo výsledkoch
harasivy panda nepozera futbal,ja radsej stolny tenis.ja to u nas v cine oblubeny sport. a najlepsie su sporty pri ktorych sa jeden sportovec nedotyka druheho.mohla by to mat naznak sexualneho obtazovania.
sexualneharasivypanda - to bola jedna z naj casti v south parku..
no co sa tyka cristiana tak za tie peniaze mohli podla mna kupit 4 kvalitnych hracov do obrany alebo do zalohy a jednoznacne by sa mali zamysliet preco kupuju hracov ktorych nevyuzivaju..najviac ma stve ten huntelar..su blbci ze ho chcu pustit prec ..
podla mna by sa mali nejakym sposobom zbavit hlavne raula pretoze kedysi s morientesom boli skvely utok ale teraz je uz stary a hra biedne..hrat za zasluhy je dost kravina v tak spickovom time akym je real ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Akoze Ronalda nemam velmi v laske,ale nijak to nezmeni moje fandenie Realu Madrid
no co sa tyka cristiana tak za tie peniaze mohli podla mna kupit 4 kvalitnych hracov do obrany alebo do zalohy a jednoznacne by sa mali zamysliet preco kupuju hracov ktorych nevyuzivaju..najviac ma stve ten huntelar..su blbci ze ho chcu pustit prec ..
podla mna by sa mali nejakym sposobom zbavit hlavne raula pretoze kedysi s morientesom boli skvely utok ale teraz je uz stary a hra biedne..hrat za zasluhy je dost kravina v tak spickovom time akym je real ..