čo je to tu za sračky.... keď niekoho chcem, chcem ho preto, že si s ním rozumiem.. viac než obyčajne. a v takom prípade predsa nieriešim, či je z triedy, z kostola, alebo od susedov.. zobuďte sa ľudia..
srdcu nerozkážeš nič proti tomu nemám, ale takýto vzťah by som určite z viacerých dôvodov nechcela.
je to pekné, zlaté, milé, ak poznajú hranice .ale ak sa nevedia krotiť v preukazovaní si lásky v priestoroch školy, príde mi to nechutné. hlavne, keď je človek ani nie meter od nich
chodila som so spolužiakom po rozchode to vyzeralo, že budeme sa baviť normálne,, potom nám preplo a prestali sme sa baviť úplne a teraz sa opäť bavíme akoby sa nič nestalo medzi nami
Ja sam mam vztah od gymnazia cez vysku a nevidim na tom nic nenormalne..samozrejme, ak sa ludia vedia spravat a neoblizuju sa tam kase tade po laviciach
neviem, či by som chcela vzťah s niekým z triedy, boli by sme spolu až príliš často, bol by to asi úplný opak môjho terajšieho vzťahu ale ak by sa mi také niečo prihodilo, prečo nie a náhodou moji spolužiaci sú celkom pekní
Ja by som sice z triedy chalana nemohjla mať lebo by sa vsetci do toho drbali jak mojim kamoškom a potom je jasne ze sa rozyšli a max.možem mať z inej triedy
@lesush a preco riesis to co bude po rozchode este pred tym, nez sa s niekym das dokopy? ani sa necudujem, ze tieto dnesne detske lasky nic nevydrzia, ked ludia premyslaju nad rozchodom uz hned na zaciatku..
@candy36 veď práve tá zlatokopka mihlavne napadla. a čo si ty o sebe vôbec myslíš? si myslíš že si nejaká lepšia než tvoji rovesníci? m´š o sebe asi priveľmi vysokú mienku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale na vysokej bežne sa dávajú dokopy spolužiaci a chodia potom spolu aj roky...
je to pekné, zlaté, milé, ak poznajú hranice .ale ak sa nevedia krotiť v preukazovaní si lásky v priestoroch školy, príde mi to nechutné. hlavne, keď je človek ani nie meter od nich
ja som od začiatku hovorila, že je to pičovina, ale teraz to neriešim. je to ich vec.
Ja sam mam vztah od gymnazia cez vysku a nevidim na tom nic nenormalne..samozrejme, ak sa ludia vedia spravat a neoblizuju sa tam kase tade po laviciach
Toto dnes a hlavne, zeny az prilis riesia... Proste su s niekym dva dni aj s cestou a uz riesia rozchod.
Ze co bude, ked ju typek opusti a on ju zajtra urcite necha a kktiny, len rozchod im beha hlavou
Tie vztahy samozrejme, ze nic nevydrzia, ked uz na zaciatku boli odsudene k rozchodu
!!!
!!!
!!!
>.
@candy36 to znelo ako vypočítavosť
až na tie 3 posledné slová, nechcem predsa vyzerať ako zlatokopka