@sompeter tak neviem, ci prave dizajnove su az tak cool medzi mladými a znackove, na to si potrpi ktokolvek, nielen mladí... este tak vtipne... a hlavne, ked je napis v anglictine a pokial mozno vulgarny
Určite deravé rifle. Určite tie "skateboardy" ktoré musíš rozpohybovávať... hoverboard či jako... určite elektrické kolobežky, určite nafarbiť si vlasy na inú farbu, nejakú kriklavú,.... zvláštny šokujúci účes... A ešte IN je nadávať jak pijan v krčme už v 7 ročníku ako v bežnej komunikácii
Keď chceš byť IN - roztrhané nohavice, tričko na tebe musí visieť, Vansy na nohy a zabudni na fitko
Keď chceš vyzerať ako chlap - normálne nohavice, žiadne slim debiliny, tričká vymeň za košele (ale zopár tričiek si určite nechaj), kúp si normálne topánky (napr. Chelsea) a na leto normálne tenisky... a začni chodiť do fitka alebo sa daj na nejaký šport, výhovorka “nie som športový typ” neplatí
a ešte je strašne moc IN urobiť na FB alebo INSTA trašne, ale strašne veľa photo duck face... a nejlepšie k tomu ešte pridať tie kadejaké psie čumáky a uši... a ako inak - musí to byť selfie, kde je vidno i-phone... a potom sú strašne cool a IN aj tí, ktorí 24 h denne hejtujú tých, ktorí maj ajfony...
čo je dnes IN medzi mladými? správať sa ako ovečka a robiť všetko to, čo všetci ostatní, ak ideš proti prúdu a robiš niečo odlišné ako mladí tak si za kokota, ako ja väčšinou no ale mne je to jedno aspoň mám zo seba OK pocit
@salora veď to, bože ja keď vidím ľudí v mojom veku, alebo o pár rokov mladších ako sa snažia hrať na niečo čo nie sú, tak prekrúcam očami mňa moc pre toto ľudia nemajú v reále radi ani na internete lebo vyjadrujem až moc naoko svoje pocity
@salora však to... na mňa tiež ľudia hejtujú často ale tak čo už nemôžem sa každému páčiť to proste nejde a nepoznám takého človeka, čo by páčil každému
@charlie1 je veľká výhoda byť do istej miery cynik a hlavne mamvpicista... mna maloco resp. malokto dokaze nasrat, som splachovaci a je mi dost egal, kto si o mne co myslli... keby som sa mal trapit nazormi ludi, ktorych stretavam, mal by som z toho hlavu ako kobyla... ja potrebujem vychadzat len s kolegami, co sa mi dari a s priatelom, co sa mi tiez dari... ostatni ma moc nezaujimaju, nech si myslia svoje... ked som naposledy povedal kamosovi, ze v plundrach vyzera ako kkt ba priam obrkkt, urazil sa a doteraz sa so mnoou neropzrava... a tiez chcel byt IN.... strasne, ale fakt strasne ma to trapi
@salora tak ja som cynik väčšinou stále pri každom, kto sa snaží byť dôležitý a toto IN, že sa hrá na niečo , čo nie je , takže ťa chápem ako to myslíš a popravde mne stačí vychádzať iba s rodinou, s kolegovcami to mám tiež nejako na saláme ja proste žijem pre seba a svoje koníčky pre ľudí moc nie
tiež mám podobnú skúsenosť s dnešnými mladými ako tu spomínate, smutné je, že veľa ľudí odsudzujú najmä kvôli tomu, že ten daný nemá na sebe všetko značkové a nie je TRENDY podľa aktuálnej celebrity na Insta Chápem, že si o danom človeku spravím cca obraz podľa toho, čo ma na sebe oblečené, ale žeby som ho hneď odsudzoval alebo bol k nemu povrchný mi príde úplne mimo
stači sa prejsť po väčšom meste, ale asi všetko značkové, všelijaké pletené vzory, otrhané vzory, teraz v lete obrovské obrazce ovocia, koktailov a paliem, hlavne, čo najužšie nohavice, čo najdlhšie tričko, potom také tie cvičky-našuchovačky a mega mobil, ktorý sa nezmestí do vrecka, najlepšie iphone X
@yoss inak celkom vtipné... pamatam si este celkom, ked bol trend mobily zmenšovať, bol si cool, ked si mal co najmensí... teraz je to presne naopak, co nejvacsie delo, tym si viac IN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Čo som tak hľadal na nete tak mi asi napadli tieto 3 kategórie:
Značkové tričká: » sizeer.sk/nike-tricko-ss-...
Dizajnove tričká: » lnk.sk/hxKQ...
Vtipné tričká: » www.krasnecitaty.sk/potrebujem-ta-d...
Aké tričko mám kúpiť jednej babe?
napr. ja mám 20 (takže teoreticky ešte spadám pod mladých a tričká nosím len keď chodím cvičiť... resp. skoro nikdy xD
takźe podľa mňa odsleduj, čo zvykne nosiť to dievča
Keď chceš vyzerať ako chlap - normálne nohavice, žiadne slim debiliny, tričká vymeň za košele (ale zopár tričiek si určite nechaj), kúp si normálne topánky (napr. Chelsea) a na leto normálne tenisky... a začni chodiť do fitka alebo sa daj na nejaký šport, výhovorka “nie som športový typ” neplatí
» img-9gag-fun.9cache.com/photo/a3jYm6e_7...