Kazdopadne myslim, ze pokial rodic k trestu dovod ma, ma ho uplatnit. Lebo potom nam tu vznika degeneracia rozmaznanych deciek, co maju vsetko a este stale je im malo. Tak to kde sme?
Ja som ako mala za hluposti dostala nespocetne faciek a pod. Ked uz neslo slovami, museli prist ciny - samozrejme. Viem, ze to nerobilo radost ani mojej mame, ani mne a nikomu. Sice som sa citila ukrivdena a pomaly pisala linke dovery smiley:, ale evidentne to splnilo ucel.
tak neviem a ja sa z rodicmi hadam furt ale proste otec ked nanho zacnem kricat od zurivosti tak je v soku a ja to vyuzijem a zdrhnem do bezpecia kim sa spameta a uvedomi si co som nanho nakricala ale onak nasi mi naposledy vlepili ked som mala mozno 12 a teraz skor mlatia bracha ale ten si to zasluzi...tak drze decko som este nevidela...
záleží aj od toho, že prečo dôjde k tomu fyzickému napadnutiu a ako často sa to opakuje.
ak je tá facka napríklad za dvojku v žiackej a tak, tak je to podľa mňa týranie, ak by padla vo veľmi vypätej situácii kedy sa ani ty nesprávaš tak ako by si sa mala, lebo nervy pracujú na oboch stranách tak sa to dá ospravedlniť, takisto aj keby si robila niečo závažné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mna udriet nemuseli aj ked niekedy by som si zasluzil
..kvak..
Ja som ako mala za hluposti dostala nespocetne faciek a pod. Ked uz neslo slovami, museli prist ciny - samozrejme. Viem, ze to nerobilo radost ani mojej mame, ani mne a nikomu. Sice som sa citila ukrivdena a pomaly pisala linke dovery smiley:, ale evidentne to splnilo ucel.
ak je tá facka napríklad za dvojku v žiackej a tak, tak je to podľa mňa týranie, ak by padla vo veľmi vypätej situácii kedy sa ani ty nesprávaš tak ako by si sa mala, lebo nervy pracujú na oboch stranách tak sa to dá ospravedlniť, takisto aj keby si robila niečo závažné.