Záleží od toho,o aké utrpenie ide. Ked napríklad o niekoho nemáš záujem ako o partnera na vzťah, tak trpí, lebo ťa chce a nemôže mať, lenže je to lepšie ako byť s nim len preto,aby netrpel,ked vieš,že to nebude fungovať. Takže spôsobuješ utrpenie,no ale nie si Hitler ani Albrightová
@riddler no ale ten kto ho odmietol by o opačnom prípade tiež trpel lebo by bol s tým človekom ku ktorému nemá náklonnosť ... čiže je to niečo podobne ako zabi alebo budeš zabitý ... takze nesúhlasím
Utrpenie tak ako napr. radosť je súčasťou života...
Mnoho ľudí ako vidím okolo seba, sa snaží vytesňovať zo svojho života utrpenie, či už to svoje alebo vôbec prestávajú ho vnímať na ľuďoch okolo. Ale vidím, že väčšinou to končí tým, že vnútri trpia ešte viac, ubližujú sami sebe a navzájom...
Kľúčom je prijať utrpenie ako možnosť stať sa silnejším, objaviť nové obzory života... veď o tom život je.
A samozrejme samotné utrpenie, nie je dôvodom na pohromu, život je v podstate o tom ako ja na veci reagujem... lebo mnohokrát neviem ovplyvniť to, čo sa mi môže stať.
A potom je tu vždy niekto kto nám pomáha niesť naše utrpenie a tiež liečiť spôsobené rany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Mnoho ľudí ako vidím okolo seba, sa snaží vytesňovať zo svojho života utrpenie, či už to svoje alebo vôbec prestávajú ho vnímať na ľuďoch okolo. Ale vidím, že väčšinou to končí tým, že vnútri trpia ešte viac, ubližujú sami sebe a navzájom...
Kľúčom je prijať utrpenie ako možnosť stať sa silnejším, objaviť nové obzory života... veď o tom život je.
A samozrejme samotné utrpenie, nie je dôvodom na pohromu, život je v podstate o tom ako ja na veci reagujem... lebo mnohokrát neviem ovplyvniť to, čo sa mi môže stať.
A potom je tu vždy niekto kto nám pomáha niesť naše utrpenie a tiež liečiť spôsobené rany...