no ak si ma niekto prida a po nejakom dlhsom case si ma vymaze..tak je to horsie....ale ak si ma prida a o chvilu zaroven hned vymaze moze ist o omyl...ze napr...si ma nechcel pridat, ale nejako omylom sa mu to podarilo.....
@fxx lebo proste ja ho nechcem otravovat.. nechcem sa mu vtierat do zivota.. vidim ze nema zaujem tak naco mu budem komplikovat zivot? nech si ide pekne svojou cestou..
pridal si ma chalan. A kamoska hovori: "Ty sa mas.. teba si aspon pridal.. mna si nikdy nepridal.." a ja: "Ale co mam z toho ze si ma prida a potom vymaze?"
Tak ja si myslim, ze ak by mi na tej osobe zalezalo a jej na mne, tak by si ma nikdy nevymazala a pridavat si ma tiez nemusi, moznoze si napriklad nechce pridavat nikoho.
Ale inak nemam to rada, ked si ma niekto prida a potom vymaze, je mi z toho chvilku smutno. Ale nezazlievam to nikomu.
ja neviem, už som ľuďom urobila obe myslím, že je absolútne nepodstatné, čo je horšie, lebo keby si aj čírou náhodou zistila, ktorá možnosť je lepšia, na čo ti to je, keď sú obe zlé?
Dievča zlaté tomu som nepochopil o tej dôležitej osobe ak je dôležitá pre teba tak si ju máš pridať ty a nie ona teba asi. Ak si ťa niekto pridá tak nechápem prečo by si ťa mal vymazať to normálny ľudia nerobia ani keď sa na seba hnevajú. A ak si ťa nepridá tak nepridá tak kašle na teba. Mám pocit že ide o nejakého milého kokotka do ktorého si hotová ale on ťa chce tak akurát jebať nič iné neviem na čo sa nad takým niečim zamýšľaš. život nie je o nejakých jebnutých (pokecoch, facebookoch .....atď).
ak si ta prida a o potom koli niecomu vymaze je to ovela horsie, si myslim.....mne sa to stalo a citila som sa hrozne, sice pokec je na hovno no bolo to akoby ma vylucila zo svojho zivota....divne no.....
ked sme boli deti sme sa hrali na ulici futbal, a hokej, a nevedeli co je to facebook, a ani nam nechybal. Teraz vdaka tej super moznosti komunikacie cez net su deti zdeptane, ci si ich niekto fiktivne prida k priatelom, alebo nie...
Mat vase problemy...taka chujovina,ved sa na rovinu optyaj co je vo veci a je to. Riesite ako deti a mame sa tu vyjadrit ked neviem ako dolezita osoba to je kto to je co je za cloveka a tak. Podla mna sa jedna o nejakeho jebka a skor by tu malo ist o to ci si pridas doleziteho cloveka ty alebo nie. A inak co je na tom zle? Ked niekoho naseres alebo sa uz nechces s niekym kontaktovat a aby nemal o tebe prehlad tak ho vymazes a to iste moze spravit aj opacna strana,takze treba sa zamysliet nad pricinami preco dany stav nastal a nie co je horsie ci lepsie!!!
@Stage no dolezita osoba ako sa vezme uz sa stalo Ja mam podobne takto niekoho tu co pise a nemusim skoro nikdy nic dodat ak ma predbehne napisem len suhlas a jeho nick nic viac No a ked ma naseres alebo si to rozmyslim tak ta z priatelov zase odoberem a stavim sa, ze takuto temu nezalozis
@Harleystorm Ja som u teba v priateľoch??? teraz si ma prekvapil. Ako to ale mám vedieť? veď tá funkcia, že "komu som kamoš" niekde zmizla, či nie?
Odobrať z priateľov neuznávam, je to trápne ako povedať, sklamal si ma, si debil i keď si na to vôbec nevyzeral a ja som debil tiež, lebo neviem odhadnúť a posúdiť ľudí. To je ako rozvod. Ľahké je oženiť sa, ale vydržať, to je umenie. Buď teda považujem niekoho po istých skúsenostiach za priateľa a buchnem ho tam alebo ak nie som si istý, tak ho tam nedávam.
@Stage suhlasiim so vsetkym ale ak si narazal na to, ze som ta hodil k mojim priatelom tak sa opytam takto. Vsetkych co mas v priateloch osobne poznas alebo mas s nimi nejaky blizsi vztah??? Lebo ja poznam aj take elektronicke priatelstvo a tam mi staci par veci, nie som narocny, staci, ze to vnimam tak ako ty, ze nemusim nic dodat, rozumieme si, podobne nazory v diskusii a tak nevidim probelm. Ked to vsak prekaza krok mozem vratit spät. Inak som nad tym uz rozmyslal davnejsie, lebo som cital tvoje prispevky a paci sa mi, ze ides proti masam Ja som taky isty. Cize co sa tyka priatelov tu kazdy to berie nejak inak.
@Harleystorm Tak áno, tu sa to priateľstvo neberie na život a na smrť, je to tak ako píšeš, stačí, "že nemusím nič dodat, rozumieme si, podobné názory v diskusii...". Ale aj tak, keď sa rozhodnem tam niekoho šupnúť, tak si chcem za tým stáť. A ver, že vonkoncom mi neprekáža, keď si usúdil, že si zaslúžim toto tvoje privilégium.
@Stage Tak je dobre, mozno pribudnem medzi priatelmi aj ja niekedy u teba ktovie Len mna zaujima teda, ze ci vsetkych co mas ty tam su naozaj tvoji kamosi ako z normalneho zivota...
@Harleystorm Isto pribudneš, len to teraz nejak blbne, že novo pridaní nie sú vidieť. Nie, nikto tu nie je môj kamoš z reálneho života, všetko čisto birdzáci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
čiže tu nejde o to že ta pridavala/mazala kamoška?
pridal si ma chalan. A kamoska hovori: "Ty sa mas.. teba si aspon pridal.. mna si nikdy nepridal.." a ja: "Ale co mam z toho ze si ma prida a potom vymaze?"
Ale inak nemam to rada, ked si ma niekto prida a potom vymaze, je mi z toho chvilku smutno. Ale nezazlievam to nikomu.
nerob si srandu! pozname sa osobne!
no podľa mňa je horšie keď si ťa nepridá vôbec.
Pretože ak si ťa pridá a vymaže, je to znak toho, že vôbec vie že existuješ
asi to riesim lebo dneska si ma pridal.. zase
@Chillout snazila som sa.. no uvidime..
Toto je chore!!!
Odobrať z priateľov neuznávam, je to trápne ako povedať, sklamal si ma, si debil i keď si na to vôbec nevyzeral a ja som debil tiež, lebo neviem odhadnúť a posúdiť ľudí. To je ako rozvod. Ľahké je oženiť sa, ale vydržať, to je umenie. Buď teda považujem niekoho po istých skúsenostiach za priateľa a buchnem ho tam alebo ak nie som si istý, tak ho tam nedávam.