Tak..riešim dilemu..čo bude horšie..povedať dotyčnému, čo k nemu cítim a dúfať, že všetko dopadne fajn, čo naozaj nemusí. Keďže sa vidíme každí deň, kľudne sa môže stať,že so mnou prestane komunikovať alebo niečo podobné (možno priveľa fantazírujem). Aleb
Coel v mene prostuky v knihe 11 minut, napisal..ze lho cakala a ked prisla sanca odhodila ju a potm ju cely cas lutovala...chlapa treba ovalit niecim tvrdim aby si vsimol ze ma nejka o neho zaujem... (ak nieje najebany a jeho hormony sa netoia ako na certovom kole tak nehrozy)emanipacia ovlada svet, mam taky poct..a ako by povedalo bravo girl ked to nevynne obrat to na sradnu ...aspon nebude dusno ... ty budes mat v zivote este dost sanci
hmm nemyslím že by prestal s tebou komunikovať.. to som si inak aj ja myslela ale aj keď to nedopadlo podľa mojich predstáv nikto sa so mnou neprestal baviť..
nechcem vyvolať vojnu pohlaví, no väčšina chalanov je v tomto neschopných a nechápu náznaky. prinajhoršom ak aj nebude mať záujem podľa mňa mu to len príjemne zvýši ego a nemá dôvod prestať s tebou komunikovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Zhlboka sa nadýchni a vyraz na lov Good luck.
osobne by som nič nehovorila, dala by som to najavo a ak by si to nevšimol nebudem ho riešiť každý vidí to čo chce vidieť
nechcem vyvolať vojnu pohlaví, no väčšina chalanov je v tomto neschopných a nechápu náznaky. prinajhoršom ak aj nebude mať záujem podľa mňa mu to len príjemne zvýši ego a nemá dôvod prestať s tebou komunikovať.