Čo je komfortnejšie a výhodnejšie???..Intrak alebo byt v prenajme???
Chystam sa na vysoku skolu do BA a obavam sa ze intraky su vo velmi zlom stave...a preto sa chcem opytat ako to vlastne je...a ci sa mi oplati viac ked si s nejakou partiou zoberie byt...poradite nam niekto???
intrák je rozhodne cenovo výhodnejší a je tam veľa ľudí, čo je super, ale na druhú stranu nemáš veľa súkromia ani pokoja...privát máš síce drahší ale pohodlnejší a lepšie sa tam učí
na vysokoškoský intrák sa návštevy môžu príjmať. Aspoň to tak bolo cca rok dozadu. Ten čo tam má izbu ohlási vrátnikovi návštevu, návšteva sa preukáže občianskym, vrátnik si údaje opíše a whualá, máš návštevu, ani nie pašovanú na druhej strane počet navštevujúcih ľudí na jednu izbu je asi limitovaný a na priváte sa táto by(i)rokracia riešiť nemusí
intrák ak máš rád zábavu, párty, priateľov. je to lacné bývanie.
zase nie je to žiadny luxus. ak nie si náročný na pohodlie a rád sa bavíš tak intrák. Ak bývaš so spolužiakmi, tak ti aj poradia ohľadom školy, môžete sa spolu učiť... kto nie je na intráku je prakticky vylúčený z diania v škole, v krúžku, nažšie nadviažeš známosti...
byt je lepší v tom, že máš vlastné pohodlie a súkromie, v noci ticho a zaručene ťa nikto nebude rušiť. Len si treba vybrať dobrých spolubývajúcich, takých čo poznáš najlepšie...
ale zase je 3-5x drahší ako intrák.
Bývala som aj na priváte aj na intráku a poviem ti, že na byt by som už nešla, odkedy som na intráku. Na byte som chytila takých spolubývajúcich, že všetci pracovali a odchádzali keď ja som prichádzala a naopak. Takže sme sa ani poriadne nevideli... bol to jeden osamelý rok... fakt už nechcem zažiť.
Hej, no, tak ja osobne by som v BA volil radšej byt, máš tam kľud na učenie a pokojný nerušený spánok. Najmä ak si na strednej nebol na internáte a si do takého prostredia nováčik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a nie je to pravda, že si nemôžeš brávať návštevy.
vtipne akoze..hrozne su fakt, byt je luxus
ale zas intrak ma svoje caro, nech sa deje cokolvek
Sak ked chcem do bytu koli komfortu tak si tam nestahujem cele jedno poschodie z intraku
OMG
Byt = byt, nie je to intrák
a to zariadenie je väčšinou fakt zlé, ale dá sa to prežiť. tak isto aj do istej miery strata súkromia
zase nie je to žiadny luxus. ak nie si náročný na pohodlie a rád sa bavíš tak intrák. Ak bývaš so spolužiakmi, tak ti aj poradia ohľadom školy, môžete sa spolu učiť... kto nie je na intráku je prakticky vylúčený z diania v škole, v krúžku, nažšie nadviažeš známosti...
byt je lepší v tom, že máš vlastné pohodlie a súkromie, v noci ticho a zaručene ťa nikto nebude rušiť. Len si treba vybrať dobrých spolubývajúcich, takých čo poznáš najlepšie...
ale zase je 3-5x drahší ako intrák.
Bývala som aj na priváte aj na intráku a poviem ti, že na byt by som už nešla, odkedy som na intráku. Na byte som chytila takých spolubývajúcich, že všetci pracovali a odchádzali keď ja som prichádzala a naopak. Takže sme sa ani poriadne nevideli... bol to jeden osamelý rok... fakt už nechcem zažiť.