@nietimekki vies ja by som sa chcela naucit snowboardovat,takze podla mna na prve pokusy je lepsie kupit lacnejsi snowboard,lebo je lepsie ak znicim ten ako drahy za niekolko 100 eur
Pre mna je jedina volba, bez ohladu na to, co je lacnejsie. Uz teraz si robim plany, jak buduce leto brigadujem a kupujem nove lyze Nejake poriadne za okolo 500€, teda uz mam konkretne jedny vyhliadnute, no uvidim, co este dovtedy bude Teda vlastne este zvazujem, ci Blizzard alebo Rossignol.
Snoubordacikov by som vyzabijal (teda aspon vacsinu), arogantne namyslene svine, pred dvoma rokmi mame jeden skoro zlomil nohu ked sa zjebal na vleku a s touto dostickou jej vrazil do kolien (dobre, v tomto konkretnom pripade nejde o aroganciu ).
@purenarcissism pozicanie je pomerne drahe a v pripade, ze sa chce ucit, by ju lacnejsie vysiel vlastny, napriklad ten, ktory postol hore nietimekki..den pozicania lyzi (neviem ako je to so S sa tusim pohybuje aj okolo 15€ a len za 10 dni ma uz 150, co je cena noveho SB..a ak sa chce ucit, 2 zimy ju vyjdu lacnejsie s vlastnym, ako pozicanym
@trdelniiiq hm,vies to je tak ze buducu zimu sa asi na svah nedostanem,toto je len preto ze sa blizi lyziarsky vycvik v skole a ja by som konecne rada isla,teraz mam realnu sancu...takze 15€na den hovoris? hmm ja som sa bala ze to bude drahsie.. tak super
tak v podstate snowboardovy set je lacnejši ako lyžiarsky, jednoznačne za snowboard viazanie a boty sa zmestíš do 150 eur, čo sa týka lyžiarskeho setu to istotne aspon 300 eur ale to je vec toho či chceš vedieť snowboardovať alebo lyžovať. Ale kedže chceš len takto na vylet tak si požičaj ale aj tak ti vyjde lacny snowboardovy set a možeš ho mať ešte aj doma keby bolo niečo dalšieho
@trubka91 na internete,to je tazke.pretoze na jednej stranke najdem snb set ako pisal admi155 za 150 a lyziarsky za 300, na dalsej stranke to najdem naopak...preto sa pytam ludi co maju skusenosti
Board , ale ja osobne som dosť pekne v piči z toho že si idem zalyžovať , a Boardáci zrovna za horyzontom sedia v 10 metrovej rade a doslova čakajú na niekoho kto do nich narazí, + amatérsky snowboardisti hoblujú svahy až na nom ostane len ten skurvený ľad . Občas by som ich všetky dolámal a hodil do ohniska .
Board kúpiš so všetkým tak za 200 eur , a tento rok som si kúpil freestyle lyže s freestylovým viazaním + karbónové paličky za 270 eur , ale zas to sú veci najväčšej kvality .
@matus123 hmm stale citam ze hobluju sneh na lad-ako? toto ma fakt zaujima..
a ozaj-ze preco na nich nadavas? aby z nich boli dobri snowboardisti a aby nehoblovali sneh tak sa to musia najprv nauit nie? aj na teba mozno nadavali ked si sa ucil lyzovat
znamena že zosuvaju sneh zo svahu dole až ostane na nom len zamrznuty sneh-lad na ktorom nedržia dobre hrany a ludia padaju potom neustále kritizovanie snowboardistov ja hovorím najprv nech si to ľudia vyskúšaju a až potom nech vyjadria svoj nazor ... neposudzujem predsa niečo čo som neskúsil.....ja som lyžoval 10 rokov potom som prešiel na snowboard na ktorom jazdím 8 rokov dokonca ešte aj závodne je pravda že robia niektorí snowboardisti chybu a sadnú si zrovna pod horizont ale zas nehádže všetkých do jedného vreca sú aj zlý lyžiari a taktiež snowboardisti
Keď sa učia , nech sa učia na svahoch určených pre učenie sa , nie na 5 kilometrových zjazdovkách pre schopných jazdcov
Keď som sa učil lyžovať tak som po prvé jazdil na malých svahoch s ludmi čo to taktiež nevedeli , a ked som sa učil , z 500 ludí na zjazdovke boli 2 snowboardisti , nemal kto nadávať . Teraz je už aj viac boardákov než lyžiarov .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
takze zalezi aj od doplnkov ktore k tomu potrebujes
Snoubordacikov by som vyzabijal (teda aspon vacsinu), arogantne namyslene svine, pred dvoma rokmi mame jeden skoro zlomil nohu ked sa zjebal na vleku a s touto dostickou jej vrazil do kolien (dobre, v tomto konkretnom pripade nejde o aroganciu ).
Board kúpiš so všetkým tak za 200 eur , a tento rok som si kúpil freestyle lyže s freestylovým viazaním + karbónové paličky za 270 eur , ale zas to sú veci najväčšej kvality .
a ozaj-ze preco na nich nadavas? aby z nich boli dobri snowboardisti a aby nehoblovali sneh tak sa to musia najprv nauit nie? aj na teba mozno nadavali ked si sa ucil lyzovat
Hoblujú ho jazdením na hrane na široko
Keď sa učia , nech sa učia na svahoch určených pre učenie sa , nie na 5 kilometrových zjazdovkách pre schopných jazdcov
Keď som sa učil lyžovať tak som po prvé jazdil na malých svahoch s ludmi čo to taktiež nevedeli , a ked som sa učil , z 500 ludí na zjazdovke boli 2 snowboardisti , nemal kto nadávať . Teraz je už aj viac boardákov než lyžiarov .