definovateľné amortizované komplexum, kde sa v pseudoindividualistickom egocentre vyvolal pocit erotickej príťažlivosti. dakujem za pochopenie, dovidenia.
Takze laska ako taka medzi muzom a zenou je naozaj len utrpenie. 99% vztahov konci rozchodom. A preto uz nechcem mat s hentakou laskou nic spolocne. Davam prednost laske k rodnej krajine, laske kamaratskej, laske k prirode, ci laske k rodine. Tam si moze byt clovek istejsi....
@Arwen666 plne suhlasim...to su veci ktore ti nepovedia, ze ich laska uz pre teba nic nezmanena...chvalabohu aj za take veci na svete co moze clovek robit navzdory vsetkemu sklamaniu bez obav z odmietnutia
láska má veľa druhov a foriem, preto toto považujem za blbú otázku. posledná forma lásky, ktorú som zažila bola asi pred dvoma minútami, keď za mnou pirišiel pes, že chce ísť von, ja som to povedala sestre, a keď pes zbadal vodítko, bol šťastím bez seba. chodí von štyrikrát denne minimálne a vždy sa rovnako teší. a ráno aj viac.
laska je chemia, produkuje hormony rovnako ako drogy, cize da sa povedat ze laska je droga, v mozgu sa uvolnuje latka fenylethylamín, ktora je ma podobnu chemicku stavbu ako droga amfetamínu. asi po dvoch rokoch vztahu sa laska milenecka meni na lasku manzelku, kde fenylethylamin vystriedaju endorfíny, ktore su podobne zase morfinu... same drogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@bublinqac , šak ty vysvetli predsa si zamilovaný že natalí??
dala by som 5 možnost ale potom som si rozmyslela
To sa mi strašne páčilo, lebo v podstate mal pravdu. Na biochemickom základe je vlastne každý pocit "iba" reakcia správneho neurotransmiteru.
pochybujem ze niekto niekedy pochopi zmysel a skryty vyznam lasky.. ako i lasku ako taku..
laska sa da zit, zazit, prezit.. ale nie je to nic co sa da pochopit
laska je Boh teda aspon pre nas krestanov.. a to vysvetluje ovela viac..
takze spajat lasku s neuronmi a kadecim inym.. ach jaj..