Maturita je neporovnateľne jednoduchšia, plus ešte pre tích čo robia B1 maturitu, nejaké trápne listeningy musí porozumieť aj cvičená opica. Určite je lepšie mať cerf. lebo máš papier, kde to je čierne na bielom, maturitu má dnes takmer každý ale cer. nie čo sa týka jazyka Zalezi aj od typu cer. ako inac.
Pozor, známky z certifikátu nie sú priamym ekvivalentom známok z maturity.
Tým, ktorí si robia certifikát, sa počíta priemer známok z maturity len z ostatných predmetov. Tiež by som v pohode spravila certifikát na vyššej úrovni než na akej maturujem, ale viem si vypočítať, ako mi dobrá známka prispeje k priemeru (ak to samozrejme VŠ berú do úvahy).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tým, ktorí si robia certifikát, sa počíta priemer známok z maturity len z ostatných predmetov. Tiež by som v pohode spravila certifikát na vyššej úrovni než na akej maturujem, ale viem si vypočítať, ako mi dobrá známka prispeje k priemeru (ak to samozrejme VŠ berú do úvahy).