byt nezamestnany je podla mna to najhorsie, co mozes urobit v ramci svojho CV. myslim, ze je lepsie zobrat hocijaku pracu(ak si nemozes najst nic lepsie) ako mat v zivotopise dajme tomu rok ci dva prazdno...
mam uz vyucny list aj maturitu a moznost studovat na pomaturitnom studiu tak ale kym najdem robotu to tiez moze nejaky cas trvat tak preto sa pytam ze co je lesie ci skola alebo urad prace
dala som moznost chodit do skoly, no ked sa to tak vezme, aj to stoji peniaze, ked si nezamestnany neminies tolko penazi, no na druhej strane, ked chodis do skoly aspon nieco robis
choď do školy aspoň na jeden semester, budeš mať študentské výhody, reálne tam ale chodiť nemusíš, prvý semester ťa tam udržia a vyrazia až vo februári, dovtedy si hádam nejakú robotu nájdeš
Neviem či je najšťastnejšie riešenie to, že radšej ísť na školu ako byť nezamestnaný(evidovaný na úrade práce). To na školu myslím tak, že nejdeš na VŠ s úmyslom študovať, skôr len prečkať čas pokiaľ si nájdeš prácu.
logicky - keď si nezamestnaný, čakajú ťa poplatky pre poisťovne, daňový úrad a iné štátne sračky. Počas školy máš aspoň šancu od štátu aj niečo dostať.
Caute, potrebovala by som radu...chcela by som studovat colne pravo, ale nemyslim vysoku skolu, ale iba kurz. Neviete nahodou, ci sa to da? Alebo na to, aby som mohla robit na colnici, je potrebna vysoka skola?? Dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
- je lepšie byť na úrade práce a nečinne čakať, kým si nájdem prácu, nechať svoje vedomosti a zručnosti zapadať prachom, vyjsť z praxe,
- alebo venovať ten čas môjmu zlepšeniu, zdokonaleniu v škole, zvýšeniu kvalifikácie, čo ešte zvýši moju šancu na lepšiu prácu?