Dosť divná otázka,kedže na ňu nejestvuje priama jasná odpoved a sú tam širšie súvislosti...niekomu sa zdá,že v škole bolo lepšie,lebo nie je spokojný so zamestnaním,v škole nemal dobré výsledky a chcel by to napraviť,no ak niekto vyštudoval to,čo chcel a naučil sa niečo,čo ho baví a zároveň mu aj slušne zarába,tak vníma rovnako pozitívne školu aj prácu.Je to proste dosť individuálne,no obidve veci majú svoje plusy a mínusy.
robota jednoznacne. a tesim sa ked dokoncim diplomovku a zostatnicujem. pridem pred skolu a vyserem sa tam. som taky zhnuseny a znechuteny z toho ze 20 rokov som tym zabil ze mam chut sa doslovne vygrcat. upalit seckych ucitelov a riaditelov a neviem koho este na hranici. pojebany kokoti do jedneho
@riddler jasne, ze je to individualne a nie je na to jednoznacna odpoved, kedze kazdy ma na to iny nazor ale prave to ma zaujima- ako to beru ludia @Darkestangel tak potom mas uz len to dobre pred sebou
podľa mňa záleží že aká škola a aká robota ak niekto robí čo ho baví je to iné ako ked niekto maká s nechuťou za pásom... ja mám svoju prácu rada, ale škola (zš, sš) bola obdobie ked som nemala iné starosti než to, že som sa musela naučiť na písomku... čiže tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
na druhej strane, keby som mohla este raz studovat, urcite by som aj ten cas ktory som stravila na skole vyuzila zmysluplnejsie.
@Darkestangel tak potom mas uz len to dobre pred sebou
taká bezstarostnosť a toľko zážitkov ma uz nikdy nestretne