mne uplne stacilo, ked som sa babrala spoluziacke a spoluziakovi v dotykovom mobile, tak som sa asi 10x prihlasila nechtiac na net, asi styrikrat som niekomu nechtiac isla volat a ani nepocitam, kolko mi trvalo, kym som sa dostala tam, kam som chcela.. mne uplne vyhovuje klasika..
No momentalne mam svoj prvy dotykovy mobil a po troch klasickych samsungoch a 1 nokii je tento lg zatial najlepsi mobil aky som mal.
Nikdy som ale nebol na vrchole "" mody"" uprednostnujem low endove mobily pretoze co je dnes high-end je za pol roka low-end ceny mobilov idu rapidne dole a je chujovina viazat sa pausalom na nieco co o pol roka dostat aj v bazare. Ale to uz idem mimo temu
Dotykovy je urcite ovela lepsi pri pisani SMS a Internete v mobile co dost casto vyuzivam. Displej sa mi vobec nezajebe z toho kedze mam dlhe nechty ktorymi pisem
@Viollin predstav si takúto situáciu, že máš iphone a vonku je toľko stupňov koľko je teraz, čiže riadne mrzne a máš premrznuté ruky, alebo rukavice, myslíš si že na ňom vôbec vytočíš číslo ? (iphone je iba na dotyk prsta, tie paličky naň nefungujú, bo má tuším kapacitnú dotykovú vrstvu, to len pre info)
určite klasický s tlačítkami ... dotykovú mrzne a je to debilina !! iba niektoré sú fakt dobré napr,: iPhone ... to si pochvaľujú niektorý .. inak nie není to dobré podľa mňa ..sama som ho mala pár dní a radšej som sa vrátila k svojmu starému mobilu
Ja mám dotykovú nokiu a pracuje sa s ňou veľmi dobre, oveľa lepšie ako s klasickým tlačidlovým, v zime nemusím dávať dole ani rukavice, nie je s tým žiaden problém. Stránky na nete sú prehľadnejšie, rýchlo sa s nimi pracuje, okrem toho môžem využiť pri písaní sms aj vlastný rukopis pomocou pera, opäť je to rýchlejšie ako ťukanie do tlačítok.
@Ivanka89 to iste aj ja... mam nokia xm5530 a dotykovka je na tom v pohode, taky iphone je urcite horsi ako tlacitkovy ale z tejto nokie som prijemne prekvapeny
@Xennus ...presne túto mám tiež som si najprv myslela, že dotykový je príliš citlivý a ťažko sa ovláda, no odkedy som vyskúšala tú nokiu, nedám na ňu dopustiť
ja som si zvykol na môj LG Arena, už b y som to nemenil, ináč je rozdiel ak je to dotykáč s kapacitným a odporovým displayom taký iphon má odporový ktorý reaguje len na prsty a nie na stylus, už väčšina sa robí s odporovým, ale tak je kopec s kapacitným ktoré reagujú v pohode aj na nechty tak problém vyriešený, ale zas kapacitné blbo reagujú na prsty... dúfam že som to nepomotal
čo ja viem...teraz mám dotykový a predtým som mala vždy s tlačidlami..nie som ten typ čo ma vždy extra novinky na trhu a tak...
ale ked som ho kupovala a porovnala s ostatnymi tak moj dotykac bol lepsi ako ostatne tlacidlove...samozreme boli tam aj lepsie... hm..jedine co mi chyba, je wifina
@Wampirekiss Ano ano,velmi skusene dievča . Za to že kamaratka ti pvoedala že LG je na nič tak to tak bude že ? A Iphone bude super najlepši preto lebo je to od applu ,že? ach
Ja som texter, nie volatko a preto preferujem normalne tlacitka. Dotyk by som rychlo zodral a zatapkal. A cim vacsia leskla plocha tym viac otlackov prstov a casom aj skrabancov. Najlepsie su asi kombinacie oboch, ale tak na sviatocne pouzitie. Na bezne pouzitie a pri praci pouzivam obycajne telefony s normalnymi tlacitkami.
LG mám momentálne a je to to najhoršie čo som kedy mala, a je to hlavne MOJ NÁZOR tak klídek takže žiadna kamarátka, určite by som jej názor nebrala na velkú váhu..
a ifón sa mi páči ze všímvšudy, ano je od Apple je najlepší taký malý notebook
nad hardwarovu klavesnicu niet... nadruhej strane je tam potom nensi displej a niektore dalsie veci su tiez lepsie u dotykoveho... ja mam teraz dotykovy, na pisanie si pomaly zvykam a je to uplne genialne podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
+ ešte s qwerty klávesnicou sa mi velice lúbia (E72 od nokie asi najviac)
Nikdy som ale nebol na vrchole "" mody"" uprednostnujem low endove mobily pretoze co je dnes high-end je za pol roka low-end ceny mobilov idu rapidne dole a je chujovina viazat sa pausalom na nieco co o pol roka dostat aj v bazare. Ale to uz idem mimo temu
Mne osobne viac vyhovuje dotykovy
ale inak doteraz som mala klasicke, teraz mam dotykovy.. a je mi to uplne jedno
ale ked som ho kupovala a porovnala s ostatnymi tak moj dotykac bol lepsi ako ostatne tlacidlove...samozreme boli tam aj lepsie... hm..jedine co mi chyba, je wifina
dufam ze ked mi raz padne tak nebude po nom
LG mám momentálne a je to to najhoršie čo som kedy mala, a je to hlavne MOJ NÁZOR tak klídek takže žiadna kamarátka, určite by som jej názor nebrala na velkú váhu..
a ifón sa mi páči ze všímvšudy, ano je od Apple je najlepší taký malý notebook