mne sa Twilight páčil ..ale to že sa o ňom tak často zakladajú ankety a diskusie vie už poriadne liezť na nervy....som zvedavá čo budú robiť ked natočia dalšie časti
ludia neserte! ja mam tu knihu fakt rada a film celkom tiez, ale toto uz je fakt moc
vies co je najhorsie na twilight? vsetky tie ankety a diskusie, ktore tu su a myslim, ze to leze na nervy asi kazdemu.. ak zacnu teraz robit diskusie aj ludia co twilight nemaju radi skoncim na pinelke! aku to ma preboha logiku?
uvidim tu este nieco spolocne s twilightom a na birdz tak skoro nepachnem
a co je najhorise na inych stupidných filmoch ? preco sa nezakladaju temy o inych kravinách ? vlastne zakladajú a ja k nim moc nepáchnem ale tejto som nemohol odolať..pretože mne nepríde twilight trápny..kniha je super,film bol dobrý a ten komu sa twilight páči si k nemu cestu nájde vždy...ostatný nech sa starajú do svojho..
ten film je fakt prehnane sladky... tie ich zalubene pohlady su aj na mna moc. ale dopozerala som to, priznavam sa ze hlavne kvoli pattinsonovi, zabite ma je to moj typ inak je kniha ovela lepsia
podla mna je dobre že niekto nieco take vymyslel lebo konecne mlady ludia nesedia len za netom ale zacali aj čitať a nechapem anketam typu čo sa nepaci alebo všetko v tom najhoršom svetle tak ked sa mi to nepaci tak ok ale tak naco to davat vedet takymto sposobom??
citala som styri knihy, tu poslednu som nedocitala, lebo uz som stracala trpezlivost ake to bolo strasne zdlhave a nudne a okrem to taak strasne presladene, ronmantickejsiu gycovejsiu knuhu som este necitala...a film nestal za nic a o hereckom obsadeni ani nehovorim, mozno kristen este ako tak, ale co tam robil robert to netusim, tot vse..
ani jedno. podla mna je twilight fajn,mne sa akurat nepacia tie sceny,ked tam beha po tych stromoch s nou na chrbte. je to strasne umelo spravene a mne to prislo skor smiesne,ako romanticke alebo co. ta cast filmu sa mi nepaci,inak je to super
film dobry, knihu som necitala, ale verim ze tiez je dobra, ale cele to dielo mi pride dost take sladke.... take pre "nactilete" aby sa mali nad cim rozplyvat
v konecnom dosledku knihu odmietam citat, film bol dobry najma zo zaciatku.... akonahle sem prisiel ten osial, ze aaaa edward aaaaa bella aaaaa cullenovci a neviem co.. tak z toho toto prekomercizovanie v kombinacii s istym vekom vacsiny dievcat spravili dost otrepanu vec....
inak, dostalo ma, ked som si precitala, ze je to romanticky triler.... to bolo vazne oznacenie dost od veci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
btw. Twilight mám rada ale čo je moc to je moc
a kniha bola lepsia a cakala som trosicku viac od filmu!
vies co je najhorsie na twilight? vsetky tie ankety a diskusie, ktore tu su a myslim, ze to leze na nervy asi kazdemu.. ak zacnu teraz robit diskusie aj ludia co twilight nemaju radi skoncim na pinelke! aku to ma preboha logiku?
uvidim tu este nieco spolocne s twilightom a na birdz tak skoro nepachnem
v konecnom dosledku knihu odmietam citat, film bol dobry najma zo zaciatku.... akonahle sem prisiel ten osial, ze aaaa edward aaaaa bella aaaaa cullenovci a neviem co.. tak z toho toto prekomercizovanie v kombinacii s istym vekom vacsiny dievcat spravili dost otrepanu vec....
inak, dostalo ma, ked som si precitala, ze je to romanticky triler.... to bolo vazne oznacenie dost od veci....