čo je na vzťahu dvoch ľudí najkrajšie podľa vás? píšte čo vám napadne aj maličkosti ktoré si pri iných ľuďoch nevšímate ale na partnerovi áno z vlastných skúseností
súzvuk duší. zo je strašne klišé slovné spojenie, ale pre mna je to tak. ked su dvaja ludia v objati a netreba im ziadne slova, pretoze si rozumeju aj tak.
láska samotná.
proste ten pocit, keď si dávate pusu na dobrú noc a zaspávate spolu a potom sa vedľa seba zobúdzate. to, keď sa uprostred noci zobudíš lebo potrebuješ cikať a potom sa vraciaš potichu do postele aby si toho druhého nezobudila a dáš mu letmú bočku a zaľahneš a on sa k tebe pritúli a objíme ťa :happy:
to ako sa na teba díva, usmieva sa a ty v jeho očiach úplne vidíš to, ako ťa veľmi ľúbi.
to ako sa snaží ťa rozveseliť keď je ti je smutno, alebo ťa poteší len tak napríklad tým, že v strede cesty odstaví auto, vlezie do kruhového objazdu a odtrhne ti tulipán len preto, že vie, že mám rada kvety a všetky tie maličkosti, ktoré robia ten vzťah výnimočným..
to, že nech je akokoľvek zle, uvedomíš si, že predsa máš to najdôležitejšie.. a nikdy na nič nie si sám.
proste celé je to super
spoločne trávený čas. dlhé rozhovory. bláznenie sa. samozrejme aj ten sex (predsalen je iný/lepší vo vzťahu, kde sa dvaja ľúbia a prežívajú to milovanie). túlenie sa. to, keď mám položenú hlavu na partnerovej hrudi a počujem biť jeho srdce. to keď zaspávam pri ňom. keď je to prvé, čo ráno uvidím a dáme si smradľavú pusu..dve..tri..sex. ( ) tie pekné pomalé bozky, také nežné a zároveň horiace túžbou. keď vidím jeho úsmev, počujem jeho smiech. keď mu žiaria oči šťastíčkom. keď si ma bráni. keď ma chápe. keď ma hladí po celom tele, až sa chvejem. keď na mňa zamilovane hľadí a dlho. keď sa tvári prísne, popri tom, ako je zažratý do roboty. keď cítim jeho dych na mojej koži. a jeho dotyk. keď mi venuje pozornosť a dáva mi pocítiť, že som ľúbená.
aaaaaaaaa veľa je toho. a plačem tu, ako to píšem.
@mayben ale jasné že som, len som myslel že máš nejaký konkrétny dôvod (mimo toho že si žena) prečo by som to neurobil čo neznamená že by som to urobil !
Ze nachvilu s niekym zdielas vonkajsi aj vnutorny svet, ziskas novu perspektivu, vnimanie veci okolo seba, vybudujete si svoj vlastny jazyk, estetiku, humor Taketo zdielanie, resp. to, ze sa v kazdom kusok premeni podla toho druheho - to je imho najkrajsi dovod skusit s niekym vztah a je to pre mna intimnejsia vec, nez sexik, alebo kazdodenne drobne pozornosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
proste ten pocit, keď si dávate pusu na dobrú noc a zaspávate spolu a potom sa vedľa seba zobúdzate. to, keď sa uprostred noci zobudíš lebo potrebuješ cikať a potom sa vraciaš potichu do postele aby si toho druhého nezobudila a dáš mu letmú bočku a zaľahneš a on sa k tebe pritúli a objíme ťa :happy:
to ako sa na teba díva, usmieva sa a ty v jeho očiach úplne vidíš to, ako ťa veľmi ľúbi.
to ako sa snaží ťa rozveseliť keď je ti je smutno, alebo ťa poteší len tak napríklad tým, že v strede cesty odstaví auto, vlezie do kruhového objazdu a odtrhne ti tulipán len preto, že vie, že mám rada kvety a všetky tie maličkosti, ktoré robia ten vzťah výnimočným..
to, že nech je akokoľvek zle, uvedomíš si, že predsa máš to najdôležitejšie.. a nikdy na nič nie si sám.
proste celé je to super
aaaaaaaaa veľa je toho. a plačem tu, ako to píšem.
a latex! chce to latex!