piko je nechutný patok nechápem ludí čo to berú...ale poznám jedného típka čo na tom už 12 rokov fičí...a zatial vyzerá normálne výzorovo...čudujem sa že ešte žije
@ribo nepoznáš ma, tak neviem čo tu točíš o extrémistoch bože môj ale nevadí tvoja prehúlená hlavička ti nedovolí normálne rozmýšľať, je jedno či húliš, fetuješ, picháš si atď furt budeš jedna posraná troska ...
@martyks vsimol som si niektore tvoje komenty podla nich sudim, ze patris k extremistom. Ak to nieje pravda fakt prepac, seknut sa moze kazdy. Ale to pokracovanie o tom, ze hulenie mi nedovli rozmyslat atd. . Hulenie mozog neovplyvnuje nijako, ak by si to chcel vediet, tak aj ty si uzival cannaboidy . A je naozaj dost obrovsky rozdiel medzi vnutrozilnym uzivanim, vdychovanim alebo fajcenim (este cez traviacu sustavu atd...). Troska? Nikoho koho poznam nie je troska a to maju niektori odhulene naozaj dost. Ale to by si musel tiez nieco vediet a priat aj iny nazor ako si sam natlacis do hlavy . A inak fetak je podla mna clovek, ktory uziva latky vyrobene synteticky. Prirodne latky su zvacsa v nasich telach, alebo su pouzivane dlhe starocia az tisicrocia.
odsudzujete ludí "feťákov" a nikto neurobí nič aby im pomohol. iba nadávať...je mi zle z vás..ako vyskúšal som toho viac a no nebudem tu radšej nič písať ale nemá to význam, ked s tým začneš v 15 tak podkopávaš základy..je to potom omnoho ťažšie prestať. viem to, preto neodsudzujem "feťákou" lebo viem že 80% z nich chce prestať no nemajú motiváciu alebo niekoho kto by im v tom pomohol...ja som mal to štastie že som mal pri sebe človeka ktorý mi pomohol ako nikto nikdy ešte...ale čo už človek sa učí na vlastných chybách...
@ribo jasné ja som čítal tvoje komenty a myslím že si pako, je to pravda ? inak v roku 2012 ma byť koniec sveta aj to som čítal, môžem byť extrémista ale nemusím a keby som aj bol je to moja vec takže ... a k tomu čo si napísal, nič to nemení na tom že je to sračka a to že je to prírodné na tom tak isto nič nemení prírodné sú aj jedy ktoré ťa otrávia a aj mäso s ktorého napr. priberieš ale to sa tu vôbec nerieši. @lamirez keď chceš pomáhaj im, ja im nepomôžem, môžu si zato sami nemali to ani skúšať ja so mohol ale neurobil som to a nieje to nič ťažké
Hej, mnohokrát nemajú motiváciu prstať alebo pod..
Ale zakladanie ankety, typu : Ktorá droga je naj, mi chcete povedať, že je normálne ?!
To je choré.
Nech si robí každý čo chce, jeho zdravie, nech si pre mňa za mňa húli aj vlastné ponožky, ale ja to odsudzujem a vždy aj budem, preto súhlasim s @martyks
@martyks ok. Chod zbit tvoju mamu, ze ta ako novorodenca krmila srackamy. OMFKG cannaboidy su aj v materskom mlieku! Fakt brutalny jed... A to, ze z vacsiny jedov sa vyrabaju lieky je tiez potom lbost, vsak take lieky nas len zabiju nie?... Ale ser na to. mier
@lamirez keby toto vedia pochopit ludia... Alebo keby to berie aj stat tak ako ludia, nech si kazdy robi co chce v tejto oblasti, skodi ty len sebe.
@ribo nikto sa tu nebaví o mlieku tak si nechaj svoje poznatky pre seba bavíme sa o drogách a nie koncentrátoch... @triptaminedream neberiem to teraz na konkrétne osoby ale odkedy sa to posudzuje podľa veku ? mnoho 16 ročných a podobne vie o podobných veciach viac ako starší ľudia a môžu byť aj inteligentnejší o vek pokiaľ nejde fakt o deti sa vôbec nejedná ale to asi nepochopíš ...
@martyks ako aj ty spominas, velmi dobre viem, ze na veku a ko cisle urcite nezalezi, pretoze poznam velma ludi mladych, ktori su ako dospeli a naopak. urcite nikoho neodpisujem na zaklade veku. nepovedal by som ze to nepochopim lebo to dobre chapem. ale ja mam na mysli psychiku cloveka, zmyslanie jeho rozum, iq, eq atd. a nie to ze aky je "velky nacko/extremista" alebo ze kolko toho "o podobnych veciach" vie.
Keby si o tychto "podobnych veciach" vedel tolko kolko vravis, tak by ta ani najvacsim omylom nenapadlo snazit sa kopirovat nieco ...
Moj kamarat je tiez slovanista, treba vediet kde je ta hranica. Ja len pevne verim, ze nas system /az tak pevne tomu neverim / a dufam ze aj ty, casom zistis ze ktora bije a nebude z teba dalsi extremista v poradi, pripadne podobny pripad co zabil Tupeho za to ze mal dlhe vlasy a gitaru.
feťáci nemajú motiváciu skončiť? napíšem to škaredo, ale čo je kurva väčšou motiváciou ako to, že droga ich nakoniec raz zabije?
ale áno, tie vygumované vydrogované hlavy to nedokážu pochopiť. ODSUDZUJEM ich, vždy budem a nehanbím sa za to.
Stretávam sa s feťákmi bohužiaľ dosť často vzhľadom na to, kde prechodne bývam, sú to jednoducho trosky ktoré si nezaslúžia život, lebo si ho vedome a chcene ničia. A teraz sa už len pozrieť na to, koľko ľudí tak zúfalo túži žiť - napríklad smrteľne chorí - a nemôžu.
@tryptaminedream stým kopírovaním je to blbosť nikde som nepísal že som nácek alebo podobne určite neuznávam hitlera atď, ale to neznamená že je všetko zlé... a stým D. Tupým, to že ho zabili extrémisti vykonštruovala LPR a podobné choré mozgy ako propagandu proti pravici a možno vieš aké stoho bolo vtedy haló a všetci riešili len pravicu, ale to že ho zabili ľudia ktorý sú trochu inde (podsvetie) nikto neriešil ...
@takzvany - no ak sa ráta to, že vo vchode máme drogového dílera, tak áno, prechádzam okolo neho dosť často. A vidím tých ľudí tiež dosť často. A aký na to má vplyv to, či ho "poznám" alebo nie?
@43 nikde si nepisal ze si nacek jasne, ale je to dost evidentne ze sa snazit niekde k tejeto sfere radit. ja kaslem na to, co som povedat chcel som povedal, k tomu DT, ja som tam bol, takze mne nemusis nic hovorit o konstrukciach, to ze ho zabili extremisti nevykonstruoval nikto, je to uplne jasne.
dobru propagandu mas natlacenu v hlave, ze podsvatie, oni vazne nemaju nic ine na praci len riesit nahodneho okoloiduceho s gitarou vecer pri Propeleri .
@takzvany ja uz som sa nanho vysral. Nemam rad ludi co odsudzuju nieco len preto, lebo to nepoznaju. Navyse si myslia, ze su odbornici... Kamaratovi sa stala podobna situacia, ked sa s nim hadal chlapik , ze on cital (na wikipedii ci kde) co mu vsetko marihuana spravi, ako ho ovplyvni, dokonca ake ma s nej stavy . Najlepsia hlaska od neho bola: "Mne je jedno, ze fetujes uz nejaky ten rok, ja som o tom cital, tak to viem hadam lepsie"
@ayreen Ak ta nezabije nic ine, tak ta cely zivot zabija vzduch. Dobra motivacia prestat dychat nie?
A celkovo ten vyber sa mi zda taky diskotekovy, az na travu...
@takzvany No moj otec hulil, este mmozno stale huli, takze u neho by nepochopenie bola pokryteckost . S mamou to je horsie, ale tak raz to poviem aj jej, vysvetlim jej, ze ked si nic nevsimla dovtedy, tak to asi nejaky oblbovak predsalen nebude...
neviem síce akú máš mamu a neviem ani čo všetko si už s tebou preskákala (či si "problémové" dieťa)
ale jedno viem určite: matka sa bude vždy bezhlavo báť o svoje decko a môžeš vysvetľovať koľko chceš. matka nechce počuť, že jej syn fajčí marihuanu. zatrhne ti to. a už sa na teba bude trochu inak dívať.
fakt že veľmi opatrne treba jednať v tejto veci, viem o čom hovorím
@takzvany to viem, matka sa proste o svoje dieta boji... Ak to nepochopi mozno ma zavrhne, ale to ja nejak ukecam. Ty si to uz svojej povedal? Ako reagovala? (aby som vedel na co sa pripravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Inak kde je H-cko? Mas t takmer vsetky zname drogy, ale herak nie?
Ale ked uz, tak grass
Ale zakladanie ankety, typu : Ktorá droga je naj, mi chcete povedať, že je normálne ?!
To je choré.
Nech si robí každý čo chce, jeho zdravie, nech si pre mňa za mňa húli aj vlastné ponožky, ale ja to odsudzujem a vždy aj budem, preto súhlasim s @martyks
@martyks ok. Chod zbit tvoju mamu, ze ta ako novorodenca krmila srackamy. OMFKG cannaboidy su aj v materskom mlieku! Fakt brutalny jed... A to, ze z vacsiny jedov sa vyrabaju lieky je tiez potom lbost, vsak take lieky nas len zabiju nie?... Ale ser na to. mier
@lamirez keby toto vedia pochopit ludia... Alebo keby to berie aj stat tak ako ludia, nech si kazdy robi co chce v tejto oblasti, skodi ty len sebe.
Keby si o tychto "podobnych veciach" vedel tolko kolko vravis, tak by ta ani najvacsim omylom nenapadlo snazit sa kopirovat nieco ...
Moj kamarat je tiez slovanista, treba vediet kde je ta hranica. Ja len pevne verim, ze nas system /az tak pevne tomu neverim / a dufam ze aj ty, casom zistis ze ktora bije a nebude z teba dalsi extremista v poradi, pripadne podobny pripad co zabil Tupeho za to ze mal dlhe vlasy a gitaru.
howgh ~~
ale áno, tie vygumované vydrogované hlavy to nedokážu pochopiť. ODSUDZUJEM ich, vždy budem a nehanbím sa za to.
Stretávam sa s feťákmi bohužiaľ dosť často vzhľadom na to, kde prechodne bývam, sú to jednoducho trosky ktoré si nezaslúžia život, lebo si ho vedome a chcene ničia. A teraz sa už len pozrieť na to, koľko ľudí tak zúfalo túži žiť - napríklad smrteľne chorí - a nemôžu.
@ribo @tryptaminedream jebte naňho. chalan už má "vlastný názor" a podľa všetkého sa nezdá, že sem prišiel odhodlaný ho zmeniť. hrach na stenu
dobru propagandu mas natlacenu v hlave, ze podsvatie, oni vazne nemaju nic ine na praci len riesit nahodneho okoloiduceho s gitarou vecer pri Propeleri .
@ayreen Ak ta nezabije nic ine, tak ta cely zivot zabija vzduch. Dobra motivacia prestat dychat nie?
Chýbajú tam halucinogény a haš.
A celkovo ten vyber sa mi zda taky diskotekovy, az na travu...
@takzvany No moj otec hulil, este mmozno stale huli, takze u neho by nepochopenie bola pokryteckost . S mamou to je horsie, ale tak raz to poviem aj jej, vysvetlim jej, ze ked si nic nevsimla dovtedy, tak to asi nejaky oblbovak predsalen nebude...
neviem síce akú máš mamu a neviem ani čo všetko si už s tebou preskákala (či si "problémové" dieťa)
ale jedno viem určite: matka sa bude vždy bezhlavo báť o svoje decko a môžeš vysvetľovať koľko chceš. matka nechce počuť, že jej syn fajčí marihuanu. zatrhne ti to. a už sa na teba bude trochu inak dívať.
fakt že veľmi opatrne treba jednať v tejto veci, viem o čom hovorím