no ono je to naj, ked dotycneho znenavidis, potom sa ti bude lahsie zabudat. hodilo by sa aj najst si ineho, "zabit" tu staru lasku silnejsou ale co ak by ta silnejsia laska nenastala? potom by si iba dotycneho tahala za nos a on by sa s tym musel vyrovnavat a vznikol by nekonecny kolobeh preto uprednostnujem prvu metodu, funguje najlepsie
Najprv príde smútok,potom nenávisť a potom ťa to možno prejde...
Neviem a ani sa nechystám rozchádzať takže tak
Ale asi by som sa trochu zložila ale dala do poriadku,ale nie tým že by som si hneď hľadala náhradu.To nie.Ale hľadala by som činnosti alebo niečo,čím by som si zaplnila čas.Aby som na to nemyslela.Ale ja myslím vždy a všade,takže asi ani to by nešlo.
Ono nájsť si iného - áno, ak sa toto podarí, je to najlepší liek, ale nie aby to vyzeralo tak, ako opísala @malapohroma - nájsť nejakého a ťahať ho za nos a aj tak po celý čas trvania nového vzťahu myslieť na bývalého...
nezabudneš ak si ho naozaj milovala tak bohužial nie! potrvá niejakú dobu kým budeš znova schopná najsť si nového partnera. Nieje správne si najst hned náhradu zaneho,lebo bolest ta dostihne skvor či neskvor. Musí najprv preboliet to čo bolí a potom može prist niečo nové a krajšie.
urcite nie si najst hned noveho ...tak sa s tym nevyrovnas a nezabudnes na byvaleho ..urcite nie ...zbytocne to len ublizi tomu novemu priatelovi ....stale budes mysliet na minuly vztah a jemu to ublizi v konecnom dosledku ...do noveho vztahu by sa jednoznacne malo ist s "otvorenym ",uprimnym srdcom ,ktore mozes cele ponuknut tomu novemu a nie len cast ....lebo druha cast bude este stale patrit tomu predtym .......az po case si treba hladat noveho ,ked zabudnes na byvaleho ,ale jednoznacne nesuhlasim s metaforou " klin sa klinom vybija " ...to podla mna nie je dobre .....
ou dakujem ,tolko suhlasov naraz a @smajlicek12 ja som to nenapisala krasne ,mne to len vychadzalo zo srdca...napisala som to ,co si myslim ,ze je spravne
@ohcysp da sa to v pohode.. jednoducho si najdes nejaku negativnu stranku a vdaka tomu to bude rast.. je to iba o tom ci sa ho rozhodnes znenavidiet.. ide to.. na kazdom by som nieco nasla, tak ako to riesim aj s terajsou laskou nenavidim ho za to ako sa sprava..
Hmmm..nestretávať tú osobu a čo najrýchlejšie zmazať aspoň tie stopy po nej ktoré sa dajú ako tak(darčeky,fotky a pod.) a samozrejme ako sa hovorí klin sa klinom vybíja...nie rovno hľadať v tú ranu náhradu,ale aspoň mať niekoho opačného pohlavia na dostreľ a s ním sa zbližovať pomaly,aby bolo na čo iné myslieť
Treba si ľahnúť na podlahu, aspoň na pár minút a porozmýšľať o tom, čo bude ďalej. Čo bude v živote bez neho.....Napokon sa zdvihnúť a pokúsiť sa zabudnúť
ak si ho fakt lubila bude pre teba tazke najst si ineho a zalubit sa do neho ... to mozem povedat z vlastnej skusenosti ... nech som s kymkolvek nedokazem zabudnut na byvaleho ...
... a tiez je tazke uplne ho vymazat zo zivota ked je to jediny clovek ktoremu verite, ktoremu mozete povedat vsetko
... asi to chce cas ... a dufam ze to bude lepsie ... ved ide jar .. leto ... vsetko bude dobre
@natuska6262 Môj názor je ze sa po rozchode netreba ľutovať povedať si že to sa v živote stáva každému a ísť ďalej clovek ma zrazu viac voľnosti a keď si to v hlave ujasní a prejde určitý čas tak môže znova randiť urcite to nie je spravne hladat si hned nahradu to je onicom !!
@turgon ...ved to je vlastne aj moj nazor .....ja viem ,ze sa netreba lutovat ...ale niekedy sa to neda ...clovek ak skutocne toho druheho lubil ,tak velmi trpi a nejde to len tak ,ze poviem si " a co idem dalej " ...to tak nejde ...aspon mne nie ..ved ma poznas a vies aky som clovek ....jasne ,ze nie ...nahrada hned nie je ta spravna ..ako si spravne poznamenal najprv treba si to ujasnit v hlave ....a potom nieco robit s tym
@malapohroma@lenuska175 ale veď jasné že sa to dá.. nájsť si niečo zlé.. nikto nie je dokonalý.. ale keď niekoho ľúbiš tak ho máš rada aj s tým zlým čo má v sebe, pretože nikto nie je dokonalý a takisto aj on má rád aj to tvoje zlé na tebe.. A ak raz už niekoho ľúbim tak je blbé len tak ho znenávidieť iba preto že sme sa rozišli... jasné že najprv ti je smutno a trápiš sa ale človek sa dostane zo všetkého.. a načo si znepriateliť človeka, ktorého si mala rada a s ktorého môže byť v budúcnosti super priateľ pretože ťa pozná.. a možno znova aj niečo viac?
@ohcysp no ja som to nemyslela znenavidiet lebo sme sa rozisli.. znenavidiet preto aby som dokazala dalej zit.. a sice mas pravdu ze ked niekoho milujes tak aj s tymi zlymi vlastnostami, ale ked ti tymi vlastnostami ublizuje tak potom ti to velmi dobre pomoze v zabudani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Neviem a ani sa nechystám rozchádzať takže tak
Ale asi by som sa trochu zložila ale dala do poriadku,ale nie tým že by som si hneď hľadala náhradu.To nie.Ale hľadala by som činnosti alebo niečo,čím by som si zaplnila čas.Aby som na to nemyslela.Ale ja myslím vždy a všade,takže asi ani to by nešlo.
... a tiez je tazke uplne ho vymazat zo zivota ked je to jediny clovek ktoremu verite, ktoremu mozete povedat vsetko
... asi to chce cas ... a dufam ze to bude lepsie ... ved ide jar .. leto ... vsetko bude dobre