facebook - spojenie so známymi a priateľmi, v prípade že sa potrebujem na dačom dohodnúť
birdz - fóra + tsky s neznámymi a pokecanie o fajn veciach, plus je tu anonymita čo sa mi páči
pokec - veľmi občas... ale v podstate momentálne mi je už dosť nanič, podľa mňa zbytočnosť, lebo nepotrebujem kecať zase s úplne neznámymi čo sa len nudia a nevedia písať nič okrem "nudím sa , vymysli tému "
Akurát prednedávnom som si zrušila nick na pokeci a to som tam už dobre hodnú chvíľu nechodila. Spravila by som to isté s facebookom, len by ma obchádzali niektoré dôležité informácie. No a birdz, to nie je o čom
tu sa mi páči, že to nie je len jeden veľký chat o ničom, ale je to tu triedené na jednotlivé témy .. a nemusím sa báť, že by som sa tu nejak extra nudila
na fb som stále... mám tam dosť priateľov.. a tak...
na pokeci som tiež dosť často... ale som tam tiež len kvôli pár RP od známych.. keď napíše niekto cudzí ani neodpisujem.. nevidím v tom zmysel písať si s niekym cudzím..
a na birdz som sa vrátila len kvôli tomu že je nuda.. a tu sú aspoň tie fóra..
nieco sa mi paci na birdzi,nieco na pokeci ,tak nvm , kazdy chat ma svoje plusy a minusi, co sa tyka pokecu tak azet team je banda nenazrancov , a zaslal som im mail mal som len otazku a este doteraz neodpovedali , v azete vladne stalinizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a tu zase ma nikto osobne nepozná takže tu môžem písať aj niečo čo by som na FB nikdy nenapísala
ja využívam obe, tu prezentujem svoje myšlienky a tam mám zas známych
čo sa týka týchto možností tak takto:
facebook - spojenie so známymi a priateľmi, v prípade že sa potrebujem na dačom dohodnúť
birdz - fóra + tsky s neznámymi a pokecanie o fajn veciach, plus je tu anonymita čo sa mi páči
pokec - veľmi občas... ale v podstate momentálne mi je už dosť nanič, podľa mňa zbytočnosť, lebo nepotrebujem kecať zase s úplne neznámymi čo sa len nudia a nevedia písať nič okrem "nudím sa , vymysli tému "
Akurát prednedávnom som si zrušila nick na pokeci a to som tam už dobre hodnú chvíľu nechodila. Spravila by som to isté s facebookom, len by ma obchádzali niektoré dôležité informácie. No a birdz, to nie je o čom
FB->jeden s kontaktov na priatelov
Bird->ff
to je samozrejme ale v noci?
ja von v noci nemôžem chodiť
na pokeci som tiež dosť často... ale som tam tiež len kvôli pár RP od známych.. keď napíše niekto cudzí ani neodpisujem.. nevidím v tom zmysel písať si s niekym cudzím..
a na birdz som sa vrátila len kvôli tomu že je nuda.. a tu sú aspoň tie fóra..
Birdz - je dobrý v tom, že sa tu dá diskutovať na hocijaké témy, ukázať svoju tvorbu a občas aj inteligentne pokecať...
Pokec - je dobrý v tom, že sa tam dá spoznať nových ľudí, kamarátov, ľahko nájsť sex, ...
Facebook - má veľa výhod, hlavnou výhodou je, že viem, s kým si tam píšem, mám tam prehľad o kamarátoch, akciách, ...