Ja som si už aj dala taký záväzok že sa nebudem starať do iných ľudí,neber toto ako narážku ale ako otázku na kt.neviem nájsť už dlhšie odpoveď,prečo tak inteligentný človek ako ty,musí mať problémy s diskusiami podobnými takýmto,s ich zakladateľmi,alebo banálnymi gram.chybami?
@vewe ked ako clovek, ktory sa absolutne nehodi pred kameru, dosiahnes pred kamerou tak vela , svedci to o tvojej charizme, vtipe a schopnosti ziskat si ludi.
Jan Kraus tiez nie je prave model, ale charizma a styl to u neho dokonale kompenzuju.
Adela Banasova to iste....
Ked uz chceme pindat na takych ludi tak ja napriklad vobec nechapem co tam robia exosti ako Sajfa ....
Keď idú tri cigánky po ulici, tak okolo 14-17, totálne gadžovsky oblečené, hlasno a výrazne žujú žuvačku a z ukradnutého mobilného telefonu im hraje na celú ulicu cigánsky rap...
vždy sa mi nechtiac niečo "podarí" napr.spadnúť uprostred chodby plnej ľudí,nahodiť veľmi divné grimasy,o ktorých neviem,že ich robím,ešte dosť často sa mi stáva,že keď si obliekam mikinu tak niekoho švacnem zozadu...
@hluzar ved ja nevravim ze Banasova je krava aleboco len proste ze uz to spomina ako obohratu platnu uz to pre ludi nie je zaujimave...ako ja ju mam rada je to fakt ze najlepsia slovensky moderatorka ale s niektorymi vecami fakt prehana
ta reklama na nejaky praci prasok kde nejaky maly chlapec co nevie povedat r a jeho mama paroduju Pribeh na temu "z toho koberca to prec nedam, nedam." do zabavnej relacie vyborna vec ale ta reklama na mna neposobi ako recesia.
moj organ trapnosti bol pri tej reklame tak podrazdeny ze mi az slzy vyhrkli
keď si moja úúúžasná spolužiačka musí napísať do statusu na pokec:,, Dňa xy skladám štátne bakalárke skúšky.. budem vďačná za každú pozitívnu myšlienku toho dňa mojím smerom " alebo v mojej verzii: POZOR POZOR NA ZNAMOST SA DAVA MAM STATNICE, VSETCI MI PISTE PISTE AKO TO ZVLADNEM A AKA SOM SUPER!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mas nejake problemy
koment č.1.: TÁTO DISKUSIA!
Ja som si už aj dala taký záväzok že sa nebudem starať do iných ľudí,neber toto ako narážku ale ako otázku na kt.neviem nájsť už dlhšie odpoveď,prečo tak inteligentný človek ako ty,musí mať problémy s diskusiami podobnými takýmto,s ich zakladateľmi,alebo banálnymi gram.chybami?
@tikalok
Stavím sa,že keby túto diskusiu založil taký Hnisavica,ty by si napísal biblický článok (;
Jan Kraus tiez nie je prave model, ale charizma a styl to u neho dokonale kompenzuju.
Adela Banasova to iste....
Ked uz chceme pindat na takych ludi tak ja napriklad vobec nechapem co tam robia exosti ako Sajfa ....
vždy sa mi nechtiac niečo "podarí" napr.spadnúť uprostred chodby plnej ľudí,nahodiť veľmi divné grimasy,o ktorých neviem,že ich robím,ešte dosť často sa mi stáva,že keď si obliekam mikinu tak niekoho švacnem zozadu...
No v podstate mas pravdu Ale mne este nepride uplne out
moj organ trapnosti bol pri tej reklame tak podrazdeny ze mi az slzy vyhrkli
a myslí si, že je to fakt bomba a že je cool
a trápne je aj ticho v nevhodnej situácii