hlavnou pricinou je ze sa dost nespoznaju, rychlo sa do toho vrhnu neduvedomujuc si ze to co je na zaciatku vztahu je len akasi pretvarka a tvarenie sa v najlepsom svetle(milucke slova, vsetko na oblbnutie, este velka ochota jedneho partnera prisposobovat sa druhemu - lenze casom to praskne a ukazu sa prave vlastnosti kazdeho ..cize tam uz moze byt aj ta nevera, alkohol, klamanie a tak
ja hovorim ze cloveka nikdy uplne nespoznate a vzdy vas vie niecim prekvapit
no skorej nepracujú, proste im na tom nezaleží lebo problemí neriesia a ani nechcu vyriešiť lebo nechcu niečo na sebe zmeniť na to aby to zdravo fungovalo
ked sa zacali vysielat telenovely , tak zeny boli verne fanaticky a ked tam uvideli nejakeho onura , tak hned si smysleli ze sa rozvedu a najdu si nejakeho onura naozaj , cital som to raz niekde
@pubertslatinocelny ale ja ťa odmietam zavináčovať inak, ako s použitím "zareaguj!", nakoľko na mňa tvoj nick pôsobí odpudivo, nepamätám si ho, a vlastne až po veľmi dlhom čase som sa odhodlala prečítať ho inak, ako publablalbalbalbla...
Ako @7 , že ľudia do toho idú proste strašne rýchlo, nič o sebe nevedia a vzťahy sú založené len na fyzickom vzhľade, popr. chvíľu aj na zamilovanosti. Ale potom začínajú vidieť negatívna druhých a už to nie je to čo bolo..
ludia si neveria, podozrievajú sa, klamú sa, podvádzajú sa, až príliš sliedia kade chodí ich miláčik, sú histerickí, kurvia sa..to je jedno..proste aj tak to vždy skončí, neni to jedno? iba 1 človek na svete s vami (možno) zostane do konca života...
V podstate si to vystihol, len by som doplnila, že to obdobie pretvárky( milé označenie) sa nazýva zamilovanosť, a s tou človek žiaľ nič neurobí, keďže je to chémia a hormóny, ktoré nám zatieňujú mozog a zdravý úsudok... Potom, keď toto obdobie skončí, zníži sa hladinu hormónu "lásky" tak začneme partnera vnímať v tom pravom svetle, a ani my sa už nesnažíme na niečo sa hrať. Pre hocičo vybuchneme, máme zlé dni, pohádame sa, a prejaví sa naše pravé "ja". No a tu je už len na partneroch, či sa dokážu tolerovať, znášať a rešpektovať sa, alebo nie. Niekomu nuda a strereotyp vo vzťahu vyhovuje, inému vyhovuje vzťah na voľnej nohe, ktorý zahŕňa aj neveru, ďalším ľuďom zase vyhovujú tzv. talianske vzťahy- hádky a potom samozrejme udobrovania.. všetko je to o súlade...
Podľa mňa je to preto, lebo často po čase padnú ružové okuliare z tváre a vidíme toho druhého, aký reálne je a nie v idealizovanej forme Preto si myslím, že oveľa trvácnejšie sú vzťahy, keď sa dajú dokopy dlhoroční kamaráti, čo vedia o sebe skoro všetko a vedia reálne posúdiť, aký ten druhý človek je
presne to caro ta neskutocna iskra pri stetnuti kedy ste len sahali po dychu ze tykokos aky je perfektny ....... A potom spadli "ruzovucke okuliare" smola ja by som s nimy dokazala zit cely zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja hovorim ze cloveka nikdy uplne nespoznate a vzdy vas vie niecim prekvapit
(a oceňujem, že tam nemáš 8 ročné dievčatko... aspoň tu nie som najstaršia
môj prípad, mne osobne by to nevadilo, ale tomu druhé to očividne nestačí na pokračovanie ...
@drejka teta ved sa tolko nedurdi na svoj vek, ved predsa nie si v tom sama
V podstate si to vystihol, len by som doplnila, že to obdobie pretvárky( milé označenie) sa nazýva zamilovanosť, a s tou človek žiaľ nič neurobí, keďže je to chémia a hormóny, ktoré nám zatieňujú mozog a zdravý úsudok... Potom, keď toto obdobie skončí, zníži sa hladinu hormónu "lásky" tak začneme partnera vnímať v tom pravom svetle, a ani my sa už nesnažíme na niečo sa hrať. Pre hocičo vybuchneme, máme zlé dni, pohádame sa, a prejaví sa naše pravé "ja". No a tu je už len na partneroch, či sa dokážu tolerovať, znášať a rešpektovať sa, alebo nie. Niekomu nuda a strereotyp vo vzťahu vyhovuje, inému vyhovuje vzťah na voľnej nohe, ktorý zahŕňa aj neveru, ďalším ľuďom zase vyhovujú tzv. talianske vzťahy- hádky a potom samozrejme udobrovania.. všetko je to o súlade...