hlavne je mať pekný xicht... potom si môžeš aj dovoliť babe povedať, že by si s ňou chcel niečo mať... inak ťa tak 65% pošle do pi** 15% sa začne nepríjemne usmievať a zvyšných slušných 20% ti povie, že to by nemalo vyýznam...
aby sme boli predovšetkým kamaráti...aby som bola po uši zaľúbená...a fungovala dôvera medzi nami...aby sme sa vzájomne rešpektovali...aby mi vedel stále niečo nové ukázať, povedať...a aby som sa napriek všetkému cítila dostatočne slobodná...
uprimnost,dôvera,otvorenost komunikacia hlavne...samozrejme laska ale ta sa tym vsetkym buduje a posilnuje...aco je ete najdolezitejsie?nevzdat sa pri prvej prekazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Inak súhlasím so všetkým vyššie spomenutým
Smiech...lebo keď sa človek smeje, je šťastný...a keď je šťastný, je všetko v poriadku
veď každá chce toho svojho vysnívaného princa...
A ked sa zlúčia, tak vznikne vzťah na celý život.
a taktiez pochopit pocity a potreby toho druheho..
aby sme boli predovšetkým kamaráti...aby som bola po uši zaľúbená...a fungovala dôvera medzi nami...aby sme sa vzájomne rešpektovali...aby mi vedel stále niečo nové ukázať, povedať...a aby som sa napriek všetkému cítila dostatočne slobodná...
vsetko mam na rovnakej urovni: dovera, laska, respekt,