neviem co je to laska. lasku som nikdy nezazil. Ale zalubit to som sa zalubil. Ale nebolo to obojstranne. Takze laska je podla man nieco co moze byt len medzi dvoma ludmi taze to musi byt sucastne obojstranna zalezitost
aspon si to myslim. ale nemozem pisat kedze osm nezazil
Definícia lásky: Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevipína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuluje sa, nemyslí na zlé, neteší sa zneprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne. Proroctvá prestanú, jazyky zamĺknu a poznanie pominie... A tak teraz ostáva viera, nádej a láska, tieto tri. No najväčšia je láska.
ja som lasku zazil a je to to najkrajsie a najlepsie co som doteraz zazil. Ja som lietal... je to naozaj super pocit. Laska existuje Rucim za to hoci aj svojim zivtom ze hej. Kto tvrdi ze neexistuje, tak ju nikdy nezazil.
hmm, ked sa nad tym racionalne zamyslim, este som ju nezazil, pretoze ju nikdy nikto nedefinoval. To co som prezival, bol pocit lahkosti a uplneho stastia, no neviem, ci je toto laska. Nema to definiciu, nikto to nedokazal, cize naco sa bavit o niecom co pocitujeme, no mozno ani nevieme, ci to spravne nazyvame. Zamyslite sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
podivnost sa zluci s tou nasou, tak sa s
nim dame dohromady a spustime onu
vzajomnu uspokojivu podivnost, ktoru
nazyvame laskou-naozajstnou laskou.
Laska sposobuje bolest. Ale tiez bolest
lieci. Laska prostre bolest je. Bolest
nie je od lasky nikdy daleko. Laska vam
moze srdce naplnit, potom zlomit a to
zlomene srdce potom zase vyliecit. A
plati, ze kazda laska vlastne konci
nestastne, skor ci neskor-pretoze i v
pripade, ked trva laska cely zivot, tak
jeden nutne umrie skor a zanecha toho
druheho v zarmutku.
aspon si to myslim. ale nemozem pisat kedze osm nezazil
Definícia lásky: Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevipína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuluje sa, nemyslí na zlé, neteší sa zneprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne. Proroctvá prestanú, jazyky zamĺknu a poznanie pominie... A tak teraz ostáva viera, nádej a láska, tieto tri. No najväčšia je láska.
Láska je v oku iskra nádeje,
ale aj more slz – tak čo chceš ešte?
Láska je múdre šialenstvo, je z bied
Pomáhajúci liek, i prudký jed.
kultúrna vložka od Shakespeara
TAF
..no ale keby nebolo lasky nieco by tu na Zemi chybalo