Sale a satky, modre handry, modre doplnky, napr. nausnice, diar, lak na nechty, strapate haro, prsten ktory nikdy neskladam dole a rozcitana kniha v taske/v lavici/v ruke/v satni.
Neviem... napadá mi, že za všetkým hľadám logiku... pri rehotaní sa hýbem ako autista... moja častá odpoveď: ,,Včera." a určite ešte niečo, ale neviem čo
neviem, veľa sa smejem/usmievam, ústa mi idú stále na plné obrátky a celkovo som dosť aktívna, smejú sa mi, že som stále "naštartovaná" a niečo zlé - zvyknem byť poriadne ironická.
priduseny smiech, pri ktorom sa predklonim a hlavou trieskam do kolien, vraj sa na ludi lepim, v jednom kuse ich bijem, niekam taham, pripadne sa na nich vesiam, pripadne im aspon sklbem rukavy, asize velka hlava s dost natupirovanymi dost nalakovanymi a dost dlho necesanymi vlasmi a velke bagandze.
ale najma maximalne divna chodza, neviem poriadne chodit, narazam do ludi, do stien, do poulicneho osvetlenia, do stromov a opat do ludi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
tak je to myslené?
A ešte môj slovník -.-
...a Tvojim ?
Idem si opláchnuť monitor svätenou vodou. Aj oči. Aj pupok. Aj penis.
-----------------------------
Údajne ma (pomerne výstižne) opísali ako: ,,malá, tučná, fialové vlasy, nosí klobúk"
Zblízka možno piercingy a charakteristické líčenie.
@flussica ja ani neviem, musím nad tým porozmýšľať
@etelnair aspon ze dakto vie ocenit
@narazuvzdornaa tu ti ani kyanid nepomoze
@mm47 silna zena hlavne
@mm47 hahaha a ze preco admini kokot robia ked si zhromadia v pc taky material na volnocasove aktivity
@luc.ka tak potom sa ozvi moja
@ragdoll dobrá téma
už aj po nete behám =D
...ale doteraz asi najviac crazy oblečenie a fráza " To sa nauč ! "
@5 zabite
som maly divny debil co na kazdeho cumi a chodim zasnivana casto spadnem alebo zakopnem alebo narazim do dacoho koli tomu..
a rada sa rozpravam sama so sebou.
aj na ulici
ale najma maximalne divna chodza, neviem poriadne chodit, narazam do ludi, do stien, do poulicneho osvetlenia, do stromov a opat do ludi.