jedním slovom to neopíšem ale ked mám pocit že som zatlačná do kúta alebo v situacií ktorú neznesiem, alebo moje okolie vidí prekážky ktoré ja tak vôbec neberiem .. tak vybuchnem, určitím spôsobom. takto som sa odsťahovala od rodičou, v priebehu dvoch týždnou od jedného "rozhovoru", síce s bratom na krku ako príveskom ale prosim, vždy lepšie. O 9tej večer postavila komodu len aby som na druhý den nemusela pozerať na otca ako ju stavia a ako sa pri tom správa (ked ju zbadal skrotol) Postavila šéfke .. a jej šefke vyšie ked ma nechceli pustiť s práce bez toho že by malo ako následky interné pokarhanie, (nakoniec nemalo, presvedčila som ich) posledne som preorganizovala inerier izby, bez slubenej pomoci (alibisti sa vyhovarajú že vonku je priliš teplo, zima, tma, a nieje kde parkovať) skrine hore dole a to som špáratko bez svalov. našlo by sa aj viac príkladou ale stačilo tolkej zhovorčivosti.
katalizatorom sú situace ked si poviem a dosť .. niečo sa musí zmeniť, udiať. inak to dalej nepôjde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
katalizatorom sú situace ked si poviem a dosť .. niečo sa musí zmeniť, udiať. inak to dalej nepôjde.