Musis ist za notarom a zaplatit mu aby bola tvoja vola po smrti naplnena. Mam zivotu nebezmecnu pracu za tazke prachy ale na vlastne riziko.... takze tiez som uz spisal. Nezabudni uviest , ze zavet sa tyka majetku nadobudnuteho aj po jej spisani.,
hmm teraz uz mysliet na zavet? neviem ja zatial nemam nejaky extra majetok ...jedno auto a nieco na ucte ale urcite je dobre mat taketo veci na poriadku. treba ist za notarom radsej zaplatit notarovi viac nech urobi poriadnu zmluvu.
Ak toto nie je fail tak potom neviem ... A nechápem na čo by 21-ročný chlap už potreboval písať závet Čo vlastníš firmu,alebo máš na konte milióny ? Či píšete slohovú prácu ?
Hm, inak aj mna toto vzdy zaujimalo! V skole sa ucime uvahy, rozpravania, vyplnit sek i telegram, ziadost, reklamaciu... polovicu z toho hadam nepouzijem viac, ako raz v praktickom zivote. Ale aby nas naucili zavet, tu cast slohu, ktoru urcite raz bude mat sancu vyuzit KAZDY, to nie! (Myslim, ze by sme mali podat apel ministerstvu skolstva.)
ohľadom obsahu ti asi nepomôžem, ale aby bol závet úradne platný musíš ho napísať vlastnou rukou a podpísať sa, najlepšie aj so svedkom...alebo ho môžeš napísať aj na počítači a podpísať vytlačený, ale v tom prípade musí byť overený notárom
@nervoznyclovek Fiha, zivotu nebezpecnu pracu? A co take robis? Si.. lepič plagatov? (zalepit sa o informacny stlp v odlahlej casti mesta je velmi nebezpecne , to tam mozes aj oné.. uschnúť!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Birdz mi na tento účel dobrý nepríde, tu s tým asi nemá skúsenosť nikto.