ked už fakt nevieš čo, tak nejakú čokoládu alebo niečo otrepané čo sa kupuje, teraz sú obchody plné týchto valentínskych darčekov, niečo už len vyberieš, stačí sa trochu poobzerať a máš to
@lucinka7 Najkrajsi valentinsky darcek pre chlapa bude, ak si do postele dotiahnes svoju najlepsie stavanu kamaratku a on sa bude moct pozerat, ako sa hrate...
V najlepsom ho pozvete medzi seba
Ziadne cokoladky, valentinky a podobne zbytocnosti...
vies co? kup si latexovy oblek...bic...ujeb ho tym bicom jak poslednu kurvu...oser ho na chrbat...a potom mu daj Milka cokoladove srdiecko a pusinku na licko....a bude komplet....TAKETO PICOVINY RIESIT!!!
Kúp niečo pre seba, čo poteší jeho Fľašu dobrého vína, napustite si vaňu, daj mu dobrú masáž a spravte si pekný večer Podľa mňa je to lepšie než čokoľvek hmotné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@2
jemu čo má kúpiť, nie sebe
kebyže chodím s tým, s kým chcem, tak by som presne vedela, čo mu dať a veru žádná romantika by to nebola
počkať, ja som mu to vlastne dala
to je už druhá vec ale istotne, jej priateľa poznám lepšie než ona samotná
len aby ona od neho nedostala ,,pekný" valentínsky darček...
a ešte mu to tým, že mu to dá, aj odsúhlasí, pekne..
V najlepsom ho pozvete medzi seba
Ziadne cokoladky, valentinky a podobne zbytocnosti...
presne toto by povedalo aj 98% kamarátov, čiže (thumbs up)
ale ak by bolo na mne, tak tento ,,darček" nie.
Ze si vas mozme polaskat a prijemne si zasulozit.
Nepotrebujeme ziadne dary, cukriky, zbytocnosti...
A nase exoticko, eroticke fantazie kludne mozu ostat ako fantazie...
Mohol som to napisat rovno, ale tak nechcelo sa mi...
Presne takeho Valentina chcem...niekam si spolocne vyrazit, dat si dobru veceru, dobry sex na dobru noc a ide sa spat ideaaaal...
Inak myslis, ze sa podari a budes mat idealneho valentina ?
Možno keď uvidíte, akí ste obaja jebnutí, rozídete sa a zamedzíte tak splodeniu ďalšieho jebnutého individua.