Spomínam si, že raz som dostala tŕňový šviheľ alebo ak chcete "bič". Bol vyšší ako ja. Krásne na ňom bolo aj to, že to dotyčná osoba opatrovala dômyseľne zabalené vo vrstve novín po celej dĺžke z domu, cestou busom, celý deň v škole až napokon sme to spolu "trepali" ku mne.
Ak niekto nechápe, načo také dačo môže byť, tak proste "prírodné SM".
Viem len, že keby som dostala "plyšáka", "bonbonieru", "kyticu", tak prvé, čo by mi napadlo, je: Fuuuuh, niekde som urobila chybu, ten dotyčný je omyl, prečo som to s ním?! A následne by som učinila patričné kroky.
HUHUHUHAHAHA nikdy som nemal dievca na valentina, a mimo toho ten sviatok nemam rad, ak to dievca mi povie ze jej mam prekazat lasku v ten den just to neurobim, lebo prekazovat lasku ma clovek ked ju citi a nie preto ze obchodnici sa dohodli
@pumaamravec musel by to byt zaujimavy pohlad, ako ti niekto prave daruje udeneho lososa ale kazdeho potesi nieco ine mna by potesil aj obycajny vyprazany rezen
a valentina neuznavame...laska je nieco intimne a zalezitost dvoch ludi, nikto nas nemoze prinutit darovat si gycove plysove srdiecka atd.
@miro016 tak udeny losos by mna potesil este viac ako akakolvek cokolada a ked toto hodis do zlatej darcekovej tasky nic luxusnejsie si ani predstavit neviem dostat
ale ja tiez valentina neoslavujem, rada niekomu kupim darcek ale ked to necaka aby to bolo prekvapenie a keby mi niekto dal plysoveho medveda a gycove srdiecko tak by som nanho divne pozrela len
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ale Paťke asi kúpim vibrátor
čiže kráľovská 6-chodová večera pre dve osoby!
Ak niekto nechápe, načo také dačo môže byť, tak proste "prírodné SM".
Viem len, že keby som dostala "plyšáka", "bonbonieru", "kyticu", tak prvé, čo by mi napadlo, je: Fuuuuh, niekde som urobila chybu, ten dotyčný je omyl, prečo som to s ním?! A následne by som učinila patričné kroky.
@hoperpohroma ty neviď niekde to čo tam neni
@schizoofrenik vibrator v zadku JE yaoi! a este aj nekrofilne k tomu po precitani tych 8 rokov
@hoperpohroma je to tam ,on sal en hamby verejne
@12pusinka16 ty by si takto znehodnotila moje úbohé mŕtve telo?
@jaro1991
duplom nie v tom mojom
ona nemá rada tento ´´sviatok´´ ja tiež akosi nie...
Ešte tam nebola
a dokonca ani partnera
prekvapivo ani partnerko (rozumej hermafrodita)
a aj keby som mala, nič by to nedostalo
ale nie, proste je to kktina, moc presladené, chytá ma tyka
dúfam, že obaja máme nato rovnaký názor
asi tak
a valentina neuznavame...laska je nieco intimne a zalezitost dvoch ludi, nikto nas nemoze prinutit darovat si gycove plysove srdiecka atd.
ale ja tiez valentina neoslavujem, rada niekomu kupim darcek ale ked to necaka aby to bolo prekvapenie a keby mi niekto dal plysoveho medveda a gycove srdiecko tak by som nanho divne pozrela len
veru, najlepsie je prekvapit, ale urcite nie takto: » www.birdz.sk/forum/ist-do-to...
:p