Viem, že tu mnoho ľudí píše o niečom podobnom, ale chcela by som počuť len váš názor. Nie je to nič, za čo by som mala „skočiť z mosta, alebo si rezať žili“, ale niekde vo mne ma to neuveriteľne trápi. Mám priateľa, za chvíľu má 25
Máš si položiť otázku, či ti toto za tú tvoju všetku snahu stojí. Len tak to prehodnoť. Ináč neviem, lebo to máš dosť zamotané. Keby na chvílku rezignuješ a nech chodí on za tebou?
@ejmidv ja by som ti odporučil nechať to teraz na neho...proste ak chce byť s tebou tak nech príde a keď sa tak nestane (alebo len málo) tak problém bude inde...podľa mňa ak ťa miluje tak by sa snažil viac
ale ja to nechápem, komunikácia u vás nefunguje alebo ako? však sa s ním o tom otvorene porozprávaj
úprimne, mne z toho čo si napísala ( a dokonca som sa premohla aby som si to celé prečítala) pripadá ako keby ty si bola len nejaká istota, na ktorú sa môže stále spoľahnúť a ako on zapíska tak ty zatancuješ
@husky ne, nemá zatial auto, ked otec nieje doma, pozicá si jeho, aj tak sa asi pár krát vyhovorí, ze mama mu ho nepozičala. Ja si chcem na svoje narodeniny kúpit auto, síce on navrhol, ze by sme si ho mohli kúpit spoločne.
Robil, potom mal viac ako pol ročnú pauzu, pretoze bolo veľa pracovníkov v robote, tak ho viac menej vyhodili. Teraz ma takú, čo ledva zaplatí paušál, internet, pevnú linku, na seba niečo...šak hádam chápeš..uz mi navrhoval, ze pojde do Anglicka robit...len ja ho nechcem pustit ...raz som zazila vztah, ze mi bývali odišiel do Nemecka ...no nikdy viac!
@ ejmidv ach jaj tak on auto poziciava a ty si o 7 rokov mladsia a ides si kupit sama...toto je @ !!!? od takeho ruky prec. ty by si ho tahala, platila mu a on by sa viezol. aj s tym autom si to dobre rozmysli, radsej si kup sama, on prihodi 50EUR a bude sa tvarit ze ma na neho narok ked sa mu zachce...vazne nie (viem ze som teraz moc racionalny a vsetko ale proste vidim jake su tie chalaniska dnes vyspekulovane niektore tak hovorim ruky prec kym je cas a nemas 2 decka od neho)
v tom pripade prajem pevne nervy a silne sebazapretie...su ludia, co sa radi trapia...ale nie ze tu budes na fore plakat o mesiac ze si zistila nieco co si zistit nechcela!
@frez zas nieje az taký, ako to mozno z tohto textu kazdý vycítil..je to práve k tej určitej téme. Je naozaj zlatý, občas mi len tak z ničoho nič niečo maličké kúpi, niečo krásne napíše...atd...sú to síce len také maličkosti, ale aj to si moc vázim...
@husky zas nie, ja mu verím, verí on mne...vyprávame si naozaj všetko, aj to aká holka sa mu páčila (výzorovo) ja to proste neriešim niektorí ste takí, čo si to len pomyslíte, on mi to aj povie...
Wááá...nie je zlý chalan!!!Len toto je proste k určitej téme!!!ked sme s kamarátmi, správa sa ku mne krásne, ked sme spolu správa sa ku mne stále tak isto...bohača..ja neviem vlastne ako to povedat..mňa len trápi TOTO, k tejto určitej téme!
uz davno bych ho poslala do kokota s takymto pristupom. ty jak pica hore dole a on je lenivy? a co si ozaj jebnuta? ty ho lubis, chapem. ale srat na hlavu by som si nenechala. vraj si nenechas skakat po hlave, ale to co tu opisujes je presne to co robi.. ma ta na spagatku, skace ako povies. tak schvalne: ako vies, ze ta naozaj lubi a nema ta len tak na pobavenie? skus mu povedat ze najblizsie dva vikendy nemozes prist, ale ze on moze ak chce. schvalne ci pride.
@ejmidv tak otvor usta a povedz mu, ze ti to vadi..ak sa nic nezmeni, budes nestastna, alebo bud rada aj za to, co mas... co ti na toto mozme ine povedat?
@ejmidv no podla toho co si napisala to vyznie mega debilne. vo velky neprospech tvojho chlapa. kazdopadne by som ti poradila zistit si, co ten tvoj chlap od teba ocakava a aky ma k tebe postoj. a na rovinu mu povedat ze ti to vadi. ak ta naozaj lubi bude sa pokusat ti vyjst v ustrety, ved nechce mat predsa nestatsnu partnerku, nie?
@marttina jo jo, šak idem mu asi teraz zavolat...aj som to chcela urobit, aj sa s ním rozprávam..len somc hcela trošku názor počut aj od birdzákov... ale radšej sa na niektorých spoliehat určite nebudem
@ejmidv lenivosť a vzťah nejdú dokopy...samozrejme nei vždy sa dá a treba aj niečo vydržať ale tak hm toto je podľa mňa hra...poznám veľa chalanov a sú to pekné svine, namotali by každú a klamali.....nevravím že ja som svätý ale tak snažím sa byť čo najlepší...daj si od neho pauzu a nech on behá za tebou, keď sa mu nebude chcieť ta ksa ti možno otvoria oči
@toudy88sv ne, nieje to hra on uz predomnou potreboval vztah, ze vztah, teraz má..on si proste uvedomí az neskôr, ked vidí, ze ma to naozaj trápi! Však chodí von s chalanmi, čo sú zadaní
ale si riadne namotaná to poznám. Nakoniec ti sám klepne po prstoch a surovo napcha realitu pred oči. a bude to neskutočne bolieť.. ver mi. Odid prva.. váž samú seba. Čo nevidíš čo on s tebou robí?
Teraz sa ti zda že cely svet hovori "roziď sa" a ty si stale staale proti tomu ale prejde chvila a sadneš si sama na lúku a pleskneš sa po čele.. ako ti všetci "krvdili"...
@ejmidv popálila si sa už v živote? ale tak riadne myslím...možno ťa berie ako samozrejmosť ja neviem....nepoznám ani jeho ani teba len špekulujem čo by to mohlo byť
Musim sa pretvarovat v skole, viem ze sa budem musiet pretvarovat v praci.... 8/10 chalanov sa mi fyzicki paci, ale nemozem to dat najavo lebo su to kamosi.
Je to na slak trafenie.
A preto je mile, ak ma niekto nazve cukrickom, ked to mysli aj vazne 8)
@ejmidv si presne ako ja pred.. este viac ako 9 mesiacmi presne taka. Ja ti rozumiem.. popalit sa musi kazdy sam len som tym chcela povedat ze je mozne ze viem co prezivas. Ale naoko to.. nevedie to nikam..
@ejmidv blbé na láske je to že všetko ti vezme ale ona ti nič nedá......a to je fakt. Láska ti nedá šťastie, musíš si ho sama získať....atď o všetkom sa dajú písať eseje, ja nemám skúsenosti so vzťahmi ako takými...najdlhší mi vydržal 4týždne ale za to viem toho veľa o ľuďoch. Niekedy treba počúvať rozum lebo ten takisto vie dobre poradiť
@sion je to len také chvílkové verím tomu..ale musela som to proste zo seba dostat von..a do kelu, teraz chcem túto diskusiu zmazat a nikdy nevidiet! škoda, ze to nejde
@ejmidv no a ta druha cast otazky? hmm... myslim, ze je zbytocne ti nieco hovorit, lebo na to musis asi sama prist... jak som povedal.. najlepsie ist na ryby, vsetko sa dojebe aj same...
@toudy88sv láska mi dá ten pocit, ze niekto si ma vázi, a ze niekto by urobil pre mňa aj modré z neba! tazke, z casti pravdu moc nemáš
rozum a srdce sú dvaja najväčší nepriatelia!
ale človek by mal preferovat viac rozum... mozno tu, ho práve nepreferujem..lebo som sialene zalúbená..ale rozmýšlam aj rozumom, pretoze si to s ním chcem normálne prediskutovat
ja len čo sa tých bývaliek týka, prečo by malo byť také strašné, že sa nimi stretáva? však nech sa stretávajú, keď zostali kamaráti, čo je na tom zlé? ja by som asi zostala doma asi.... keď chce byť s tebou nech príde, nech sa nespolieha nato, že zavolá a ty okamžite pribehneš....
No bodaj by ťa neľúbil keď sex s tebou má istý,vždy keď to potrebuje tak ty nabehneš,ver mi ,tam láska je len z tvojej strany. Je to hňup akých ty môžeš mať na každý prst desať. Milujúci chlap sa takto nespráva.
@ubosko zas to nieje az tak zlééé ...ked som mu volala, povedal, ze proste nemá na to čo povedat..ale tento víkend sa na ňho "vykašlem" ...tak dúfam, že za mnou príde
@ejmidv jesus ...toto nie ...celé zle ..neľúbi ťa ...nenahováraj si niečo ,čo nie je ,vieš kedy chlapec miluje dievča ?keď pre ňu urobí všetko ..aj nemožné by spravil ...vieš ,kedy chlapec miluje dievča ?keď má medzi prednáškami voľno pol hodiny a on aby to voľno využil na oddych a jedenie ,príde za dievčaťom ,a zabije celú pol hodinu ...vieš kedy chlapec miluje dievča ?Keď je unavený po náročnom dni v škole alebo práci a príde ťa večer navštíviť na 10 minút domov ,len aby ťa videl a nebýva zrovna 5 minút ...vieš kedy chlapec miluje dievča ?keď namiesto toho ,aby bol s priateľmi a jej je zle ,ide za ňou,objíme ju a je s ňou ,ani len pomyslenie nemá na kamošov ..vieš kedy chlapec miluje dievča ?keď nemá peniaze ,lebo je študent a maká každučké voľno v práci od rána do večera len preto,aby s ňou potom mohol ísť na výlet ako jej prisľúbil ..vieš kedy chlapec miluje dievča ?keď obetuje pre ňu všetko a nič za to nechce ....a nie toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Keď s nimi môže byť prakticky hocikedy a s tebou nie.. či sa mýlim?
A divím sa, že vydržíš, že si píše s bývalkou. Ja by som od žiarlivosti (alebo skorej smútku) asi zomrel..
hmmm..práveze ide aj o to, ze mne je dobre aj tam, s jeho priateľmi.
ale ja to nechápem, komunikácia u vás nefunguje alebo ako? však sa s ním o tom otvorene porozprávaj
úprimne, mne z toho čo si napísala ( a dokonca som sa premohla aby som si to celé prečítala) pripadá ako keby ty si bola len nejaká istota, na ktorú sa môže stále spoľahnúť a ako on zapíska tak ty zatancuješ
a ak auto nema, tak ruky prec, chalan co v 25tke nenasetri na auto to je strateny pripad
ja mu to hovorím neustále, ze ma to hnevá.. :/
Ale fakt.. nebež za ním hneď ako povie, nechaj ho nech mu začneš poriadne chýbať a možno sa začne trošku snažiť
Robil, potom mal viac ako pol ročnú pauzu, pretoze bolo veľa pracovníkov v robote, tak ho viac menej vyhodili. Teraz ma takú, čo ledva zaplatí paušál, internet, pevnú linku, na seba niečo...šak hádam chápeš..uz mi navrhoval, ze pojde do Anglicka robit...len ja ho nechcem pustit ...raz som zazila vztah, ze mi bývali odišiel do Nemecka ...no nikdy viac!
nechcem ho pustit k vode...az moc ho lúbim! o tom som ani nikedy nepremýšlala, proste len to chcem vyriešit!
Keby ste poculi 10 minut z priemerneho rozhovoru dvoch a viac chlapov pri pive, vyseriete sa na cele muzske pohlavie a rovno sa date na cestu lesieb.
Mohol by som ti rovno povedat ako sa veci na 99 percent maju, ale stale je tam to jedno percento koli ktoremu sa neoplati zavadzat.
Moja rada je - pouzi nejaky prostriedok k tomu, aby si zistila ako ta ten chalan vlastne berie. Mozno cez jeho kamosa alebo tak.
v tom pripade prajem pevne nervy a silne sebazapretie...su ludia, co sa radi trapia...ale nie ze tu budes na fore plakat o mesiac ze si zistila nieco co si zistit nechcela!
mala by ho nakopnuť do záprtkov ak vôbec nejake má........je to nejaký špekulant.......filip
ale Dakujem!
s tými, čo chodí von..sú všetci zadaný..my sme taká partia zadaných ludí!!
@zajko30 mozno sa ti bude pacit
urobím to tak!
Spomenul som predsa to jedno precento ktoreho existenciu nepopieram.
ved láska nie je hanba!
Teraz sa ti zda že cely svet hovori "roziď sa" a ty si stale staale proti tomu ale prejde chvila a sadneš si sama na lúku a pleskneš sa po čele.. ako ti všetci "krvdili"...
Musim sa pretvarovat v skole, viem ze sa budem musiet pretvarovat v praci.... 8/10 chalanov sa mi fyzicki paci, ale nemozem to dat najavo lebo su to kamosi.
Je to na slak trafenie.
A preto je mile, ak ma niekto nazve cukrickom, ked to mysli aj vazne 8)
Chapes tu logiku veci.
tak teda, drz sa aj ty, holka!
rozum a srdce sú dvaja najväčší nepriatelia!
ale človek by mal preferovat viac rozum... mozno tu, ho práve nepreferujem..lebo som sialene zalúbená..ale rozmýšlam aj rozumom, pretoze si to s ním chcem normálne prediskutovat