ahojte..pls poredte co mm robit...toči sa okolo mna dost chalanov co mi njkeedy lezie na nervy ale to ej detail to čo ma trapi je uplne ina vec.. keby som sa zalubila tak je to zle preože ty chalani co maju o mna zaujem zacnu histerčiť vymyslat hluposti o
ahoj zuzi,
no mas to tazke, ale v tvojom veku, ak ta to neurazi je to dost bezne, vsetko vnimate vo velkom, beriete si to k srdcu.
odpovet je jednoducha, ale mozno s tym nebudes suhlasit,budes cakat viac
nevsimaj si to.
ak sa ta budu pytat, povedz im pravdu, preco mas chodit s niekym, ked ho nemas rada, len koli tomu aby si im splnila zelanie a aby sa nepytali, nemali narazky a neohovarali???
ved ak sa zalubis, budes s danym chalanom chodit a to je len zavist, lebo ta oni nemozu mat.
vydrz t
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no mas to tazke, ale v tvojom veku, ak ta to neurazi je to dost bezne, vsetko vnimate vo velkom, beriete si to k srdcu.
odpovet je jednoducha, ale mozno s tym nebudes suhlasit,budes cakat viac
nevsimaj si to.
ak sa ta budu pytat, povedz im pravdu, preco mas chodit s niekym, ked ho nemas rada, len koli tomu aby si im splnila zelanie a aby sa nepytali, nemali narazky a neohovarali???
ved ak sa zalubis, budes s danym chalanom chodit a to je len zavist, lebo ta oni nemozu mat.
vydrz t