Čááute...mam taky problem....už sa viac krat stalo že ma nejaka baba chcela a aj ja ju...ked sme už ale mali spolu chodit, mal som uplne čudny pocit...až zimomriavky...ja neviem....je to tym že asi ešte niesom pripraveny na vztah?? Mam ešte chvilu počkat
chceš radu ? nepíš na konci , že sa máme zdržať trápnych komentov.
K téme , podľa mńa v tvojom veku ani nepociťuješ nejakú extra potrebu lásky a asi ani rôznych intimít ... na ktoré aj tak nie si pripravený tak nerozumiem načo riešiš vzťah.
Keď chceš babskú spoločnosť nájdi si kamošku a hrajte spolu žolíka. napr.
tu sa bude každý predbiehať v tom kto dá lepší gif alebo odjeb .
@papi654 ak máš ozaj 12 tak možno by si mal ešte trošku počkať , tie zimomriavky to je zalúbenosť a to čomu sa hovorí iskrička lásky , hoci si mladý na skutočný vzťah, nevidím dôvod prečo by si to nemal skúsiť (taká tá detsko pubertálna láska ) ale odťál poťál hej ? každý skúsil raz aj v nižšom veku takú tú akože pusu alebo držanie sa za ruky, na tom nieje nič zlé
Ale no, nebuďte naňho zlí Jednoducho na vzťah nie si pripravený K šťastiu ho beztak ešte nepotrebuješ, ver mi, v 12-tich ti to nič poriadne nedá Počkaj si na to správne dievča, pri ktorom budeš vedieť, že ju proste máš veľmi rád, aj keď už "budete mať spolu chodiť" A v 12-tich proste poriadny vzťah nenájdeš, tak sa tým netráp Ešte máš veľa času, nič ti neujde Pripadám si ako keby som bola babička čo radí batoľaťu, ale... Ale!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
K téme , podľa mńa v tvojom veku ani nepociťuješ nejakú extra potrebu lásky a asi ani rôznych intimít ... na ktoré aj tak nie si pripravený tak nerozumiem načo riešiš vzťah.
Keď chceš babskú spoločnosť nájdi si kamošku a hrajte spolu žolíka. napr.
@papi654 ak máš ozaj 12 tak možno by si mal ešte trošku počkať , tie zimomriavky to je zalúbenosť a to čomu sa hovorí iskrička lásky , hoci si mladý na skutočný vzťah, nevidím dôvod prečo by si to nemal skúsiť (taká tá detsko pubertálna láska ) ale odťál poťál hej ? každý skúsil raz aj v nižšom veku takú tú akože pusu alebo držanie sa za ruky, na tom nieje nič zlé
keď príde taká tak žiadny blbý pocit z chodenia mať nebudeš...